Centreret Ridning Update v/Christa Müller

20 maj 2020 kl. 09:00 - 23 maj 2020 kl. 16:00

Thommysminde, Hvejselvej 63, 7300 Jelling

D. 20-23 maj 2020 gæster Christa Müller igen Danmark. Hun er level 4 Centreret Ridning instruktør, og denne gang afholder vi en CR update i det Jyske.

Christa Müller bor i Schweiz og er en om rejst dygtig CR level 4 instruktør (højeste level niveau). Hun har siden 1994 guidet ryttere uanset niveau og ridedeciplin til et balanceret sæde og rytteropstilling udfra centreret ridning principperne. Derudover har hun uddannet sig hos Linda Tellington Jones, og opnået level 2 i TTouch.

Christa er en humoristisk person som ikke overskrider rytterens grænser. Hun formår at guide sine elever gennem body awareness og ridelektioner med en helt fantastisk livserfaring som hun gennem sin lange karriere her opnået.

Kurset er for alle ryttere og ridedecipliner, om du er CR instruktør eller ej, så læs dine muligheder hér under.


Hvad er en CR instruktør update?

 • Undervises kun af level IV Centreret Ridnings instruktører.
 • Åben for alle nuværende certificerede instruktører i Centreret Ridning.
 • Et Update kursus er 4 dage med samme format som del 2 af CR instruktørcertificeringskurset.
 • Kursusstørrelsen er begrænset til 12 opdaterende instruktører.
 • Et Update kursus kan afholdes i forlængelse af et Open CR-kursus, hvis antallet af opdaterende instruktører er begrænset.


  Dagenes opbygning.
  Hver formiddag afholder Christa teori i kombination med body awareness som består af fysiske rytter øvelser. Vi lære om rytter kroppen og dens balance. Vi udføre forskellige fysiske øvelser med bolde, yoga måtter, tøjler, tove mv.

  Derefter fortsætter dagen med hold undervisning ved max 3 rytter pr hold. Her får rytterne afprøvet forskellige rytter øvelser til en bedre balance. Der arbejdes med øvelser til gavn for rytternes individuelle balance. Låne hest kan arrangeres.

  Dagen slutter af med at CR instruktørerne underviser hinanden og øvrige ryttere, hvor Christa observere og giver evaluering.

  Det er ikke muligt at deltage enkelte dage, da vi ønsker en unik og god gruppe dynamic. Når det så er sagt, kan Christa lave ændringer i dagenes agenda, så planen er dynamisk.

  Dynamisk tidsplan: 9-12:00 Body awareness, 12-13:00 Pause, 13:00-16:30 ridelektioner.

  Dit udbytte og tilmeldings muligheder:

  Deltager med hest - Du er CR instruktør.
  Du får lov at undervise, være assistent, ride din hest hver dag i hold undervisningen, lære at træne dit øje ved at observere ryttere i undervisningen, hands-on ved at hjælpe Christa ved udøvelse af body awareness øvelser på rytterne, deltage i teori og body awareness og mærke øvelserne på egen krop.

  Ønsker du en skriftlig anbefaling, oplyses dette til arrangør eller underviser inden kurset påbegyndes.

  Rytter for de registrerede CR instruktører.
  Du får ride lektioner på din hest hver dag i ene lektioner med en certificeret CR instruktør, modtage kvalificeret feedback fra Christa, lære at træne dit øje ved at observere ryttere i undervisningen, hands-on ved at hjælpe Christa ved udøvelse af body awareness øvelser på rytterne, deltage i teori og body awareness og mærke øvelserne på egen krop.

  Deltager i teori og body awareness.
  Du lære at træne dit øje ved at observere ryttere/heste i undervisningen, hjælpe Christa ved udøvelse af body awareness øvelser på rytterne, deltage i teori og body awareness og mærke øvelserne på egen krop.

  Uanset hvilken tilmeldning du vælger, får du et stort udbytte af undervisningen, da du mærker den på egen krop.

  Din tilmelding er bindende, men du kan sælge din plads videre hvis du bliver forhindret i at deltage.


  Forplejning.
  Der vil blive serveret te, kaffe, snack, frugt og kage i løbet af dagene. Der vil være et køleskab til rådighed og evt. fællesspisning kan arrangeres.


  Dette skal du medbringe.
  Forplejning til dig og din hest, notesblok, beklædning efter vejret, dit gode humør og nysgerrighed. Har du også en yogamåtte, gymnastik bold lille eller stor eller andet tilsvarende, så medbring også gerne dette.


  Steder at overnatte i nærheden.
  Du kan overnatte på stedet i fælles værelse med fælles bad/toilet faciliteter.


  Har du spørgsmål så hold dig ikke tilbage med at kontakte mig. Jeg ser frem til at byde dig og din hest velkommen til 4 helt fantastiske lærerige dage.

  Med venlig hilsen
  Solvej Pedersen v/TrænDinHestTilBalance.dk
  Tlf. 29820223

  www.TrænDinHestTilBalance.dk

  Obs. har du meldt dig til, men bliver forhindret i at deltage, så er du velkommen til at sælge din plads til en anden. Refundering af fuldt kursus gebyr eksklusiv billetto gebyr sker hvis underviseren aflyser arrangementet.

  Ønsker du at undgå Billetto gebyret send mig da en mail på solvejpedersen@hotmail.dk og jeg sender dig bank oplysninger til overførsel. Din plads er booket når overførselen er modtaget.