Spring til hovedindhold

Chakra Carla/Majbritt Bergmann Foredrag

Chakra Carla/Majbritt Bergmann Foredrag

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

09 okt 2024 kl. 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Foredrag: Chakra som livets puslespil.

Lad os for en aften forstå, at bevidstheden om hvordan vi er med vores chakra er, som i puslespil. En slags gåde som vi kan vælge at integrerer med i mage lag i mange samvær.

Denne aften vi du MÆRKE forståelsen af chakra og ikke modtage en teoretisk forståelse. - Kroppen husker så godt.

Denne aften vil vi forstille os, at universet er en lomme af tid og at vi fysisk alle er gæster på denne jord som vi bor i. Vi vil Mærke denne aften hvordan chakra-forståelsen blomster igennem denne antagelse. Lad os forstille os som engle på jord. En stor Sjæle-familie forbundet med hinanden. Bevidst og bestemt også ubevidst. Lad os igen forestille os, at afsavnet på sammenholdet gør os stærkere.

Majbritt ønsker at give dig mulighed for at mærke dig selv i et større perspektiv end det der ellers ligger først for.

Billetbestilling på www.billetto.dk (gebyr 17,00 kr.)
Medlemmer får refunderet det ½ af billetprisen ved fremvisning af betalt medlemskort. Billetsalget starter 15. juni 2024 kl. 08.00

Majbritt Bergmann er en ildsjæl, når det kommer til det at skabe balance i kroppens energi centre. Hun arbejder med at finde tilpas udviklings-potentiale hos både hendes kunder, kursister, medarbejder og hendes klienter. Majbritt har en imponerende og mangfoldig uddannelsesbaggrund. Hun har undervist i krystalhealing og -terapi i 12 år. Hun har stiftet Chakra Carla samt Sisterunika, hvor hun har skabt en 1årig uddannelse til Sten- og Krystalterapeut. Majbritt er uddannet familiebehandler, gestalt terapeut, pædagog, gruppe proces terapeut, systemisk familieterapeut, aromaterapeut, krystalterapeut og er Reiki Master. Majbritt kombinerer hendes samlede viden med kroppens indre og ydre balance sammen med krystallerne samt produkter i hendes butikker. Majbritt har desuden butik Rønde på Djursland. Samt i Silkeborg og webshop

Arrangør

Lokation

Lysets Hus, Posthussmøgen 11c, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori