Event aflyst

Champagne Cruise - Special Club

DKK 375,00

Sted

Dato

20 maj 2020 kl. 17:30 - 18:30

Beskrivelse

Champagne Cruise - Special Club

Tag med på Champagne Cruise forklædt som privat kanalrundfart.

Vi har sørget for båd, kaptajn, glas og kolde flasker. Du skal bare sætte dig godt til rette og nyde en times sejlads igennem Københavns havn, kanaler og seværdigheder, mens vi serverer fire dejlige champagner for dig!

Undervejs bliver du orienteret om de seværdigheder, vi sejler forbi, og Champagne Passion vil fortælle om de champagner, vi skal smage, og selvfølgelig vil der blive fortællinger om champagnens spændende historie og tilblivelse.


Cruiset byder på fire Special Club champagner

1. Champagne Roland Champion - Special Club, Brut, 2012
2. Champagne Vazart-Coquart - Special Club, Brut, 2012
3. Champagne José Michel - Special Club, Brut, 2013
4. Champagne J.M. Goulard - Special Club, Brut, 2014

Efter sejlturen vil der være åbent i Champagne Passion - butikken med mulighed for at høre mere om de mange andre flasker som vi har, og du kan købe champagner til særlige priser på dagen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen om bord.

Ohøj fra

Champagne Passion

Praktisk information

 • Kom i god tid før afgang, for vi sejler til tiden 😊
 • Afgang fra inderhavnsbroen, Nyhavn
 • Der er ikke nogen toiletter om bord.
 • Båden er overdækket.
 • Sejlturen varer ca. én time.
 • Alle passagerer skal være minimum 18 år.
 • Forbehold for ændringer i champagnerne.

Arrangør

Champagne Passion er en af Danmarks største champagnebutikker, som afholder smagninger, winemaker tastings og dinners samt champagnemiddage rundt omkring i København og Århus.

Lokation

Inderhavnsbroen Inderhavnsbroen, Inderhavnsbroen, 1058 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .