CHAMPAGNE &...HOTDOGS

eventet sluttede

CHAMPAGNE &...HOTDOGS

Billetter fra DKK 550,00

Dato

13 apr 2013 kl. 18:30 - 20:30

Beskrivelse

4 RETTERS MENU
4 GLAS CHAMPAGNE

Du har måske prøvet hotdogs til øl, til kakao og til sodavand. Men har du nogensinde prøvet med champagne?
Denne lørdag vil vi sætte de to ting sammen i en gastronomisk kontekst, der gerne skulle give rigtig god mening – med respekt for begge elementer.

4 glas nøje udvalgt champagne fra rigtig gode, mindre producenter i Champagne bliver serveret til hver sin ganske særligt konstruerede hotdog. 4 serveringer lavet med ingredienser, som man ikke falder over i en helt almindelig pølsevogn...

FORRET:
Helleflynderpølse - spæk
Pocherede jordskokker
Brunet smør samt mayo/jordsskok-creme
Fiskeconsommé
Citron/timian-olie
Tabioka med pæreeddike
Rå tern af æble
Vin: Champagne R&L Legras St. Vinvent '96, Magnum

1. HOVEDRET:
Fasan – spæk – svinekød
Brioche med jordskok
Karamelliseret rødløg
Syltede perleløg – ramsløgsmayo – ramsløg –
Fritterede skalotteløg
Havtornsennep
Foie gras-terrin
Vin: Jean Vesselle Brut Rosé de Saignée N/V

2. HOVEDRET
Confiteret vildsvin
Kartoffelpandekager med æblekompot og rosmarin
Røget mild sennep som fast crème
Pocheret æble med rødbedegele
Rødbede- og æblesauce skilt med røget marv
Krydderurter
Vin: Champagne Beaufort Brut N/V

DESSERT:
Chokolade/passionsfrugt-"pølse"
Kakaobrioche
Hindbærketchup
Passionsfrugtsennep
Rødbederemoulade
Vin: Champagne Beaufort Ratafia N/V (hedvin)

Efter desserten åbner vi baren, hvor det vil være muligt at købe de forskellige champagner glasvis til en god pris, hvis man gerne vil smage igen – eller bare har mod på et glas bobler mere…

De 4 serveringer er fundet på og tilberedt af John Michael Jensen fra Johns Hotdog Deli, Kenned Kirkedal fra Nose2Tail samt Mikkel Friis-Holm Ottosen (bag den berømte og prisvindende Friis-Holm chokolade).
Sandra Nanette Skriver har fundet de matchende vine.

Hvis du forresten lige kommer forbi den britiske hovedstad, burde du tage et smut forbi dem hér, der laver nogenlunde det samme: http://www.bubbledogs.co.uk/. Før os selvfølgelig. Og efter!

En særlig tak skal lyde til Jersild Vin, der har været med til at gøre denne aften (og pris) mulig. www.jersildvin.dk

Også stor tak til Krone Vin og Johns Hotdog Deli.

//
"CHAMPAGNE &...HOTDOGS" er første event i en kommende række af gastronomiske lege og eksperimenter, der søger at samle kontraster og fordomme og sætte dem ind i en anden kontekst for at skabe en ny oplevelse. Samtidig er "CHAMPAGNE &..." opstået for at sætte tydelig streg under, at champagne ikke blot er noget, der ikke
kun er passende til nytår eller specielle fejringer - "hver dag er en fest" og champagne (og boblevine generelt) er som skabt til utrolig mange situationer.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .