spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Champagne Smagning Roskilde

Afholdt event

Champagne Smagning Roskilde

Fra DKK 500,00

Beskrivelse

Champagne Smagning


Der er fint besøg af Champagneimportør og ekspert Lars Eckberg der vil guide os igennem en fin line up på 8 Champagner der viser mangfoldigheden i Champagne. Til vinen serveres en let anretning med brød, ost og pølse.


Champagne er festlig med de perlende bobler og det højlydte knald, når proppen springer af. Champagne er udelukkende fra Champagnedistriktet i Frankrig, derfor skal vi ned til Frankrig, nord for Paris, for at fortælle om de gyldne dråber. Det er her, champagneområdet ligger, og her man laver drikken på druer som Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier. 

 

Kom og oplev Lars fortælle og underholde os og hvad det er der gør Champagne til noget særligt.Arrangør

Lokation

Skänk Skänk, Hestetorvet 10A, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .