Champagnesmagning i København med Smagning.com

11 mar 2020 kl. 18:30 - 20:00

Restaurant Romarin, Ryesgade 90, 2100 København

Smagning af 6 champagner med 3 finger-foods.

Mange kalder fejlagtigt mousserende vin for ‘champagne’, men det er kun bobler fra regionen Champagne i Frankrig, som må benytte det bedst kendte varemærke i vinens verden – champagne!

Tag med på en smags-tur til Champagne, hvor du smager på 5 forskellige champagner med reference til Champagneregionen, champagnehusene og de krævende og ekstremt strenge regler og vilkår.

Kira Milan fra Smagning.com vil undervejs fortælle og besvare spørgsmål som:

  • Hvad er champagne?
  • Champagnens druer
  • Hvordan opbevarer og serverer man champagne?
  • Eksempler på food-pairing med champagne.

Til denne spændende aften skal vi smage 3 sæt af 2 champagner, så vi kan sammenligne følgende stile fra forskellige huse (forbehold for ændringer):

  • 2 x Champagne Tradition
  • 2 x Champagne Vintage
  • 2 x Champagne Rosé

Til smagningen serverer Restaurant Romarin 3 små franskinspirerede fingermadder (hapsere), som skal vise hvilken mad man kan matche til de forskellige champagne-stile.

Noget at spise inden champagnesmagningen? Book evt bord direkte på Restaurant Romarin (telefon 35 43 29 28), og bestil en middag for 199,-, eller en 2-retters middag for 259. Gør opmærksom på deltagelse i champagnesmagningen.