eventet sluttede

CHARITY BAREN / 20. MAJ 2022 / SKT. PETRI

DKK 150,00 - DKK 300,00

Sted

Dato

20 maj 2022 kl. 17:00 - 22:00

Beskrivelse

CHARITY BAREN / 20. MAJ 2022 / HOTEL SKT. PETRI
Hotel Skt. Petri har tilbudt at lægge de flotte rammer om vores første post-Covid Charity Bar. Charity Baren / Villa Social samler ind til fortsat at kunne støtte anbragte og tidligere anbragte børn og unge på bl.a. børnehjemmet Josephine Schneider og projekt UNG København.

Der er mulighed for at købe entrébillet inkl. velkomstglas samt madbillet til Skt. Petris lækre poke bowl. Du kan vælge imellem følgende varianter:
A. Petri Bowl with skewers salmon with edamame & teriyaki sauce 
B. Petri Bowl with skewers chicken with cabbage & chimichurri sauce
C. Petri Bowl with croquette tofu with panko, green salad & balsamic reduction

Vær opmærksom på, at der er plads til maks. 400 gæster til arrangementet. Vi anbefaler derfor, at du køber din billet i god tid. Vi glæder os meget til at se jer - igen - og takker for opbakningen!

🙂

Arrangør

Lokation

Skt. Petri Skt. Petri, Krystalgade 22, 1172 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .