Charity Baren / Kjær Sommerfeldt / Fredag d. 6. marts 2020

06 mar 2020 kl. 17:00 - 21:00

Kjær & Sommerfeldt, Gammel Mønt 4, 1117 København

CHARITY BAREN / 6. MARTS 2020
Københavns flotteste vinbutik, Kjær Sommerfeldt, lægger igen de smukke rammer om Charity Baren. Vi samler ind til Villa Socials indsats til fordel for udfordrede, udsatte unge - herunder etablering af et uddannelsesforløb, der skal ruste de unge bedre til et selvstændigt voksenliv.

Villa Social ønsker at give udfordrede unge et stærkere fundament. Dette skal bl.a. ske gennem etableringen af et ambitiøst uddannelsesforløb. Det kan have alvorlige psykologiske og økonomiske konsekvenser for unge, der lever med personlig og social mistrivsel. De mangler ofte meningsfuldhed og tilfredshed med tilværelsen og har svært ved selvstændigt at opnå, gennemføre eller fastholde uddannelse, job eller relationer.

Formålet med uddannelsesforløbet er gennem en tryg og motiverende proces at give de unge viden og værktøjer til at komme godt ind i det selvstændige voksenliv, som for mange kan opleves angstfyldt og usikkert. Uddannelsesforløbet skal give udsatte og sårbare unge i alderen 16-25 år indsigt, viden og redskaber til at kunne navigere deres liv med selvtillid, motivation og tro på egne evner.

Villa Social etablerer og udvikler uddannelsesforløbet i samarbejde med kompetente og erfarne fagfolk. Ønsker du at støtte uddannelsesforløbet på anden vis, er du velkommen til at kontakte os på info@villasocial.dk. Du kan læse mere om Villa Social her: www.villasocial.dk.

ENTRÉ
Der vil være mulighed for at købe entrébillet samt Sushi2500s lækre sushi-box, som udleveres i tidsrummet kl. 18.30-19.30. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal billetter til arrangementet. 

Vi glæder os til at se jer til Charity Baren! 🥂