Charity Baren / Scandic Kødbyen / Fredag d. 31 Januar 2020

31 jan 2020 kl. 17:00 - 23:00

Scandic Kødbyen, Skelbækgade 3A, 1717 København

CHARITY BAREN / 31. JANUAR 2020 / SCANDIC KØDBYEN
Ved årets første Charity Bar samler vi penge ind til Villa Socials uddannelsesforløb til udfordrede unge i projekt Børn & Unge Fundamentet.

BØRN & UNGE FUNDAMENTET
Villa Social ønsker med projekt Børn & Unge Fundamentet at give udfordrede unge et stærkere fundament. Dette skal bl.a. ske gennem etableringen af et solidt og ambitiøst forskningsinformeret uddannelsesforløb. Det kan have alvorlige psykologiske og økonomiske konsekvenser for unge, der lever med personlig og social mistrivsel. De mangler ofte meningsfuldhed og tilfredshed med tilværelsen og har svært ved selvstændigt at opnå, gennemføre eller fastholde uddannelse, job eller relationer.

Formålet med uddannelsesforløbet er gennem en tryg og motiverende proces at give de unge viden og værktøjer til at komme godt ind i det selvstændige voksenliv, som for mange kan opleves angstfyldt og usikkert. Uddannelsesforløbet skal give udsatte og sårbare unge i alderen 16-25 år indsigt, viden og redskaber til at kunne navigere deres liv med selvtillid, motivation og tro på egne evner.

ENTRÉ
Der vil være mulighed for at købe entrébillet inkl. Butter Chicken, som udleveres i tidsrummet kl. 18.30-19.00. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal billetter til arrangementet. Vi anbefaler derfor, at du køber din billet i god tid her: https://billetto.dk/e/charity-baren-scandic-kodbyen-fredag-d-31-januar-2020-billetter-396453

Vi glæder os til at se jer til den første Charity Bar i 2020! 🥂