Charity & Kærlighed

Billetter DKK 199,00
Billetter DKK 199,00

Kæreste jer,

Gadens Børn og Legeheltene vil rigtig gerne dele meget mere kærlighed og budskabet om vores arbejde for sårbare og udsatte børn ud. Derfor er vi gået sammen med Jan Nygaard AS om at arrangere en velgørenhedsaften for børnene, hvor vi samler ind til at skabe glæde, gode minder og håb for en lysere fremtid for børn, der lever på gaden i Indien, eller er indlagt på hospitaler i Danmark. Jan Nygaard AS er Gadens Børns forretningsambassadør gennem de sidste tre år, men støtter med deres ønske om at fremme børns ret til en sund, tryg og udfoldelsesrig barndom nu også op om Legeheltene til denne event. 

Det er d. 23. april 2020, at vi, i rammerne af Jan Nygaard AS' flotte nye Experience Center i Lyngby, ruller ærmerne op i vores fælles kamp for børnene. 

Gennem intimkoncert med den danske sanger og sangskriver, Alex Ambrose, foredrag med den danske racerkører, Jason Watt, fortællinger fra felten og meget mere er du sikret en intens, hjertevarm og uforglemmelig oplevelse, hvor lige netop din tilværelse gør en forskel.

For at sikre energien til skabe fantastiske minder sammen vil det være muligt at få fingrene i lækre forfriskninger til små beløb, der, ligesom alt andet på aftenen, går ubeskåret til vores børn. Alt til aftenen er doneret og alle optræder og hjælper gratis i den gode sags tjeneste.

Vi glæder os meget til at se dig til aften fuld af kærlighed, engagement og god karma, der rækker langt i kampen for værdige børneliv.

De kærligste hilsner,

Gadens Børn, Legeheltene & Jan Nygaard AS

Profile picture
Gadens Børn, Legeheltene & Jan Nygaard AS

Kæreste jer,

Gadens Børn og Legeheltene vil rigtig gerne dele meget mere kærlighed og budskabet om vores arbejde for sårbare og udsatte børn ud. Derfor er vi gået sammen med Jan Nygaard AS om at arrangere en velgørenhedsaften for børnene, hvor vi samler ind til at skabe glæde, gode minder og håb for en lysere fremtid for børn, der lever på gaden i Indien, eller er indlagt på hospitaler i Danmark. Jan Nygaard er Gadens Børns forretningsambassadør gennem de sidste tre år, men støtter nu også op om Legeheltene med deres ønske om at fremme børns ret til en sund, tryg og mulighedsrig barndom i år.

Det er d. 23. april 2020, at vi, i rammerne af Jan Nygaards flotte nye Experience Center i Lyngby, ruller ærmerne op i vores fælles kamp for at sikre børnenes ret til en sund, tryg og udfoldelsesrig barndom. 

Gennem intimkoncert med den danske sanger og sangskriver, Alex Ambrose, foredrag med den danske racerkører, Jason Watt, fortællinger fra felten og meget mere er du sikret en intens, hjertevarm og uforglemmelig oplevelse, hvor lige netop din tilværelse gør en forskel. 

For at sikre energien til skabe fantastiske minder sammen vil det være muligt at få fingrene i lækre forfriskninger til små beløb, der, ligesom alt andet på aftenen, går ubeskåret til vores børn. Alt til aftenen er doneret og alle optræder og hjælper gratis i den gode sags tjeneste. 

Vi glæder os meget til at se dig til aften fuld af kærlighed, engagement og god karma, der rækker langt i kampen for værdige børneliv. 

Tag hele familien med og nyd et par smukke timer sammen med os i kærlighed.

De kærligste hilsner,

Gadens Børn, Legeheltene & Jan Nygaard

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke