spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Charlotte Mandrup

Afholdt event

Charlotte Mandrup

Fra DKK 850,00

Sted

Dato

06 jan 2020 kl. 06:30 - 28 feb 2020 kl. 06:50

Beskrivelse

ONLINE-KURSUS:LIVE MEDITATIONSFORLØB

20 MINUTTER – 40 DAGE – 8 UGER

Hvornår: Alle hverdage fra kl. 6.30 til 6.50 i 8 uger. Vi starter 6. januar 2020.

Hvordan: Jeg sender live video fra mit hjem.

Hvor: Du kan sidde i dit hjem, i toget, i sommerhuset, på kontoret.

HVAD FÅR DU?

40 LIVE videoer med guidede mindfulness-meditationer

Video, hvor jeg forklarer hvad meditation er

Træningsmanual med:

  • instruktioner til, hvordan du skal sidde
  • gode råd til at løse de problemer, man typisk møder
  • anvisninger på hvor meget, hvornår og hvor længe
  • meditationsdagbog

    Mulighed for at få besvaret dine spørgsmål

    Adgang til svarene på andre deltageres spørgsmål  

    HVAD SKER DER, NÅR DU TILMELDER DIG?

    14 dage før forløbet modtager du en mail med instruktioner om hvor og hvordan du får adgang til de 40 LIVE filmede meditationer.

    Når du er tilmeldt, kan du stille spørgsmål direkte til mig på cm@charlottemandrup.com. Allerede ved tilmelding kan du downloade træningsmanualen og læse om hvad meditation er, hvordan du skal sidde og hvad du kan forvente at opleve under meditationen

    HVAD KOSTER DET?

    Du skal dagligt bruge 20 minutter  i 40 dage – og forhåbentligt resten af dit liv. 20 minutter som du ret hurtigt vil føle at du får igen, ved at have mere overskud, være mere effektiv og udhvilet. 20 minutter er ikke ret meget.

    Prisen for LIVE meditationsforløbet er kr. 850,- inkl. moms eller kr. 21,25 pr. meditation. Og husk – du kan se meditationerne lige så ofte du ønsker.

    Jeg kan anbefale dig at investere i en meditationspude og et underlag, med mindre du sidder på gulvtæppe (så puden ikke skrider). Jeg køber mine puder hos Ren Velvære.

    MEDITATION ER SOM AT GÅ I MENTAL FITNESS-CENTER

    Meditation er en ældgammel teknik, som har vundet stor udbredelse i de senere år i takt med at flere og flere mennesker oplever de utroligt mange gode egenskaber ved meditation. Læs mere om hvad meditation er her

    Videnskaben har de sidste 10 år undersøgt og testet forskellige meditationsteknikker og påvist fordele som:

    • Mindre stress, ængstelse, uro, depression
    • Bedre fokus, koncentration, hukommelse
    • Nemmere indlæring
    • Større empati og medfølelse
    • Mindre ego og selvoptagelse
    • Bedre kommunikation, lytteevne og engagement
    • Bedre søvnrutine
    • Færre fysiske smerter
    • Lavere blodtryk
    • Med meget mere mere …

    SPØRGSMÅL OG SVAR

    Hvad nu, hvis jeg er nybegynder? Vi starter stille og roligt og du får god hjælp i træningsmanualen. Du vil sagtens kunne følge med.

    Hvad får jeg ud af forløbet, hvis jeg er vant til at meditere? Du får oplevelsen ved at sidde – virtuelt – sammen med mange andre og dele en samtidig meditation. Det er en meget stærk oplevelse. Og hvis du er faldet lidt ud af rutinen, er forløbet en sikker måde at finde tilbage i vanen igen.

    Hvordan skal jeg sidde? Du får en træningsmanual, der beskriver præcist hvordan du kan sidde – også hvis du har smerter eller ømme led.

    Hvad gør jeg hvis der er dage, hvor jeg ikke kan deltage? Det er ikke noget problem. Du kan se dagens video senere.

    Hvordan skal jeg trække vejret? Det forklarer jeg undervejs. Vi begynder hver meditation med at lave nogle enkle åndedrætsøvelser

    Behøver jeg at meditere kl 6.30? Nej, slet ikke. Du kan meditere lige når du vil. Jeg anbefaler bare at du gør det på det samme tidspunkt hver dag – det er nemmere at skabe en vane på den måde.

    Kan jeg kun se videoerne én gang hver? Nej, du kan se/gense alle videoerne når det passer dig?

    OPLEV EN MEDITATION HER

    SAGT OM CHARLOTTE

    “… en instruktør, der “tager sin egen medicin” og har en personlig integritet omkring mindfulness. Det lever Charlotte i allerhøjeste grad op til!!”

    “Charlotte Mandrup er fantastisk god til at formidle, være nærværende og skabe tilhørsfølelse. Udover det er hendes erfaring og viden jo stor og ikke til at tage fejl af.”

    “Andre har forsøgt uden held, men Charlotte lærte mig at meditere.”

    “Du skabte en atmosfære af accept, varme og nysgerrighed tilført en passende mængde humor, så det aldrig blev selvhøjtideligt.”

    “Charlotte præsenterer det med sin vanlige faglighed, topprofessionelt og med det varme glimt i øjet, der er så kendetegnende for hende.”

    “Du er en eminent god formidler og taler direkte til mig.”

    Arrangør

    Lokation

    ONLINE, ONLINE

    FAQ

    • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

      Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

    • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

      De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

    • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

      Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

    • Hvor finder jeg linket til et online event?

      På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

    • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

      Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .