eventet sluttede

CHARLOTTENBORGS KAFFEKLUB #1 – HVORDAN FÅR VI KUNSTEN UD I HELE LANDET?

Gratis

Sted

Dato

22 maj 2019 kl. 08:30 - 10:00

Beskrivelse

HVORDAN FÅR VI KUNSTEN UD I HELE LANDET?  

Hvordan sikrer vi dannelsen af de kommende generationer? Hvordan får vi fat på de mange børn og unge som ikke kommer i kunstinstitutionerne i dag? Og hvordan sikrer vi at den bedste kunst kommer ud i hele landet?  

Det bliver nogle af spørgsmålene første gang Charlottenborgs Kaffeklub afholdes. Charlottenborgs Kaffeklub er stedet hvor nogle af Danmarks førende kunstnere, kulturinstitutioner og kulturpolitikere mødes til en kop kaffe og en åben samtale om visionerne for fremtidens kulturpolitik og kunstneriske dannelse. 

Panel 1:  
Gitte Ørskou, Direktør Kunsten Museum of Modern Art, Ålborg  
Knud Romer, forfatter 
Nikolaj Bøgh, Rådmand og Folketingskandidat, Det Konservative Folkeparti  
Kasper Holten, Direktør Det Kongelige Teater   
Kaare Dybvad Bek, Medlem af Folketinget, Socialdemokratiet 
 
Panel 2:  
Michael Thouber, Direktør Kunsthal Charlottenborg  
Morten Messerschmidt, Medlem af Europaparlamentet, Opstillet folketingskandidat, Dansk Folkeparti   
Pernille Rosendahl, musiker 
Fenar Ahmad, Filminstruktør 
Franciska Rosenkilde, Kulturborgmester København, Alternativet

Ordstyrer: Lene Johansen, journalist og tidligere studievært på DR 

Tilmelding: Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig grundet begrænsede pladser. Charlottenborgs Kaffeklub forventes at kunne opleves livestreamet på Facebook.

Illustration: John Kørner.  
#charlottenborgskaffeklub  
 

Om CHARLOTTENBORGS KAFFEKLUB 
Charlottenborgs Kaffeklub er stedet, hvor den politiske verden møder kunstmiljøet til en kop kaffe og en åben samtale om visionerne for fremtidens kulturpolitik og kunstneriske dannelse.   

Charlottenborgs Kaffeklub samles fire gange om året og har som mål at styrke udbredelsen af kunsten i Danmark og skabe forståelse for kunstens betydning for mennesker og samfundet. 

Charlottenborgs Kaffeklub er arrangeret i samarbejde mellem Kunsthal Charlottenborg og Bikubenfonden. 

Arrangør

Lokation

Kunsthal Charlottenborg Kunsthal Charlottenborg, Kongens Nytorv 1, 1050 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .