Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Cheese Copenhagen 2018

Afholdt event

Cheese Copenhagen 2018

Fra Gratis

Sted

Dato

10 nov 2018 kl. 10:00 - 18:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Cheese Copenhagen 2018 er Danmarks største festival for danske kvalitetsoste. Den arrangeres af Mejeriforeningen, der er brancheorganisationen for de fleste danske mejerier, som et led i ostekulturkampagnen Ost & ko.

Det er 3. år i træk, at Ost & ko er involveret i ostefestivalen, og i år har vi valgt at henlægge aktiviteterne til Torvehallerne KBH, hvor vi håber, at festivalen vil tiltrække 750 osteelskende gæster.

Festivalen foregår i et telt, hvor danske osterier udstiller deres lækreste produkter; uddeler smagsprøver, som er gratis, når du har løst billet; og hvor du kan købe ost med hjem til aftenbrættet. Se listen af deltagende osterier her.

Ved siden af festivalteltet finder du Ostescenen i et separat telt med plads til 40 siddende gæster. Her afvikles et spændende program af smagninger, foredrag og debatter, som er sammensat og organiseret i samarbejde med den madpolitiske græsrodsbevægelse Slow Food. Se dagens program her og køb dine billetter her på siden.

Kontakt
Rasmus Holmgård, festivalchef
rasmus@ostogko.dk
26 29 21 26

Jacob Damgaard, festivalkoordinator
jacob@damgaardworks.com
22 90 50 25

Arrangør

Lokation

TorvehallerneKBH TorvehallerneKBH, Frederiksborggade 21, 1360 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .