spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Chief 1 m. band

Afholdt event

Chief 1 m. band

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

22 nov 2017 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Den danske rap-legende, sangskriver, DJ og producer er sprunget ud som solist. Oplev ham med et særdeles veloplagt band i Pilegården.

Alle kender Lars ”Chief 1” Pedersen som frontfigur og medlem af den banebrydende rapgruppe Rockers By Choice og ikke mindst kender vi Chief 1 som talentspejder, hitmager, producer og sangskriver for et utal af kunstnere. Bl.a. L.I.G.A, Outlandish, Johnny Madsen, Smokie, Love Shop, Sanne Salomonsen, Kim Larsen, Gnags, Ace of Base, Anti Social Media, Anne Linnet og Nik & Jay. Listen er alenlang, som musikken er sindssyg melodiøs. Chief 1 har arbejdet som hitmand for et utal af danske som internationale musikere og kan farve med alle farver på paletten af musikalske stilarter.

I efteråret 2015 fik Chief 1 imidlertid en spirende lyst til at stå på egne ben og få et kunstnerisk frirum, efter 28 år i tro tjeneste som hitmager. I marts 2016 breakede Chief 1 således nyheden om, at han havde noget helt nyt og anderledes på tegnebrættet. Chief 1 ville gå solo, som frontfigur, sanger og sangskriver med nærværende, ærlige og livskloge tekster, der tager udgangspunkt i ham selv.

Responsen var massiv og første single ”Man skal Dø lidt” (før man finder vej), der udkom i marts 2016, vandt plads i lytternes hjerter og identifikationen omkring temaet depression, som Chief har haft tæt ind på livet, vakte stærk genkendelse. Opsigtsvækkende var det også, især for trofaste ”Rockers-fans”, at deres rappende danske Hip Hop-legende sang som en veloplagt, moden og melodiøs folkesanger. Men det er dét, Chief for alvor kan, netop overraske og vise nye sider af sit kunstneriske jeg.

Chief 1s repertoire spænder vidt. Du møder blues, pop, nordisk elegance, dybfølt soul og dansabelt urban. Med samme originalitet er Chief 1s band sammensat med en stab af unge musikere, der er en smeltedigel af musikalitet. En intens koncertoplevelse venter og du kan glæde dig til at opleve Chief 1 & band spille debutalbummet med udpluk af de største RBC sange og hits fra Chiefs bagkatalog.

Chief 1 med band er:

  • Chief 1: Vokal
  • Heini Corfitz: Guitar & Kor
  • Bo Petersen: Guitar & Kor
  • Signe Juhl: Keys & Kor
  • Sisse Tomczyk: Vibrafon & Perc
  • Casper Mikkelsen: Trommer & Kor

Arrangør

Koncerter, foredrag, teater, stand-up, workshops, værksteder, messer, markeder, foreningsliv og lokaler til messer, markeder og meget andet. Pilegården hører under Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune.

Lokation

Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .