CHILI PEPPER PROJECT - Red Hot Chili Peppers Tribute

Event aflyst

CHILI PEPPER PROJECT - Red Hot Chili Peppers Tribute

Billetter fra DKK 90,00

Sted

Dato

08 okt 2022 kl. 21:00 - 23:00

Beskrivelse

CHILI PEPPER PROJECT

Danmarks klart bedste Red Hot Chili Peppers tribute-band!

Som nærmere sig deres 20 års jubilæum!

De glæder sig til at vende tilbage til Rockhulen på Bartof Station, for som altid, at levere en perlerække af RED HOT CHILI PEPPERS' hits, på deres energiske, charmerende, glædessmittende og publikumsinddragende facon - husk at gøre plads på gulvet til dem :-)

Bandet spiller alle de californiske drengerøve sexede chili-hits med en præcision og indlevelse selv Robert De Niro ville misunde! 

Et sæt dedikeres til den 31 årige monsterudgivelsen BLOOD SUGAR SEX MAGIK

(Obs. Tjek prisen! De vil have fuldt hus, derfor den lave pris, så hold dig til!)

Husk - som altid i Rockhulen, køb ti billetter samlet og tag en gratis ven med.

Baren åbner kl. 17

Koncertsalen kl. 20

Arrangør

Kærlighed til musikken 

BookingByJagger

Lokation

Bartof Station Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .