spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

CHINAH + ANDRE TONELEGE (support)

Afholdt event

CHINAH + ANDRE TONELEGE (support)

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

21 apr 2016 kl. 20:30 - 22:30

Beskrivelse

International fremadstormende elektronisk pop-trio til Byens Café i Jelling

CHINAH går torsdag den 21. april på scenen i Byens Café i Jelling, til en helt særlig og eksklusiv koncert, som afslutning på bandets øve-camp i Jelling.

Trio’en CHINAH, der med Simon Kjær Lauridsen i gruppen har delvist lokale rødder, går i træningslejr i Jelling forud for deres 2016-turné. Det er i den anledning lykkedes for Jelling Musikforening at lave aftale om en koncert i Byens Café.

2016 bliver et stort år for CHINAH, der med kun tre single udgivelser bag sig allerede har høstet massiv anerkendelse i både ind- og udland. Med et pludseligt pust af international blog hype oplevede bandet i sommeren 2015 på rekord tid 1 million streams af debutnummeret, Away From Me. En bølge af ros fulgte fra anerkendte musikblogs som Pigeons & Planes, The Fader og Stereogum – der også præmierede 2. singlen We Go Back.Desuden har dagsordensættende radioværter, Annie Mac og Hugh Stevens fra BBC Radio 1, rettet både ører og øjne mod det danske band, der også har fået airplay på Apple Music Beats 1.

I kølvandet på denne store internationale interesse har bandet allerede spillet flere koncerter i udlandet, og 2016 forsætter med festivalbookinger på eksempelvis By:Larm Festival i Oslo og Where’s The Music i stockholm, samt koncert på The Waiting Room i London.

Fornyligt udgav den fremadstormende danske trio CHINAH debut-EP’en Once The Lights Are On, som har opnået flotte anmelderroser i flere udenlandske on-line musikmagasiner

Som fornem support for ”CHINAH”, spiller anmelderroste ”ANDRE TONELEGE”.

Andre Tonelege er et DIY projekt, og en elektronisk pop-duo fra Vejle-området bestående af Karoline Elsig(19 år) og Jakob Franck(21 år). Bandet har ambition om at skabe et spændende lydunivers. Musikken bygges op omkring en spændende elektronisk lydside, krydret med flot vokal og lækre saxofon fraser.

Bandet har på kort tid været vidt omkring med deres musik. Andre Tonelege har bl.a. spillet til Future Sound i Huset Kbh, Karrusel Odense, Posten, Rabbit Hole Festival, Wonderwhy Presents på Rust i Kbh, Horesenes ny Teater, samt diverse opvarmnings job for bl.a. SLOWOLF, Darkness Falls og Sleep Party People.

I februar 2015 udgav duoen en helt ny single - Fyld Mig Med - som er første nummer med dansk lyrik. Desuden har Dj/producer og radioværten Le Gammeltoft skrevet kontrakt med ANDRE TONELEGE på hendes pladeselskab, hvor Andre Tonelege’ seneste single “HOW” er udgivet.

Tid: Torsdag den 21. april kl. 20.30

Sted: Byens Café, Møllegade 10, Jelling

Billet: Kan købes i Byens Café og på billetto.dk

Arrangører: Musikforeningen & Jelling Musikfestival

Entré: Ikke medlemmer 100,- /medlemmer: 75 kr.

Lokation

Byens Cafe, Møllegade 10, 7300 Jelling

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .