Chokolade kursus ved Chocolatier Peter Svenningsen

18 nov 2016 kl. 17:00 - 22:00

Sakskøbing Madskole, Torvegade 10, 4990 Sakskøbing


Basiskursus i fyldte chokolader. Få forståelse af chokoladens opbygning, struktur og udfordringer - få viden om hvordan du tolker og tæmmer dem!

Chokolade = pure indulgence. Chokolade er intenst og spændende, og kan kun sprede glæde. Flere og flere kaster sig ud i kunsten at lave fyldte chokolader. At lave fyldte chokolader kan gøres på mange forskellige måder, både nemt og svært! Den største (og sværeste) kunst starter med temperering af chokoladen for at få et smukt resultat. Og… vigtigt er valget af selve chokoladen, både til skallerne og fyldet.

Hvad lærer du?

Du lærer om grundlæggende teknikker indenfor temperering af chokolade. Dette er vigtigt for at få et godt resultat, når det drejer sig om at lave fyldte chokolader eller snirkler til den store bagekunst. Vi tempererer mørk chokolade og støber skaller som vi efterfølgende laver fyld til. Mens skallerne sætter sig, taler vi om chokolade: kvalitet, typer, og hvordan man kan anvende det. Derefter laver vi ganacher, som vi fylder i vores skaller og lukker dem af, så vi kan få dem med hjem.

Hvad får du?

•Indblik og læring om temperering

•Læring om ganache/trøffel (smagssammensætning, tekstur, emulgering)

•Smagning og forståelse af chokolade

•Opskrifterne med hjem og et udvalg af chokolader.

Billet Madskolekursus

Salg lukket