Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Chokolade-vandring med Womens Hiking Club

Afholdt event

Chokolade-vandring med Womens Hiking Club

Fra DKK 695,00

Sted

Dato

30 apr 2023 kl. 13:00 - 17:30

Beskrivelse

Chokolade-vandring

Tag med womenshikingclub på chokolade-vandring i Hareskoven!

Sammen med chokolade-ekspert Anders Groth vil vi vandre med jer ind i chokoladens vidunderlige, forførende og nydelsesfulde univers. 

Vi elsker chokolade og er virkelig gode til at spise det og nyde det. Anders er til gengæld en af de mest vidende indenfor chokolade i hele Danmark - både hvad angår fremstilling, smag og historie. Derfor har vi for første gang nogensinde valgt at alliere os med en mand.

Vi går ca. 10 km med indlagte pauser, hvor vi vil forkæle jer med 3 chokolade-smagninger. Til hvert stop, serverer vi også en flydende overraskelse. Vi skal smage, udforske, nyde og høre finurlige røverhistorier om chokolade, mens vi vandrer.

Vi garanterer kvinder, vandring, masser af chokolade, bål, grin og virkelig godt selskab - med andre ord: mulighed for en fantastisk søndag eftermiddag!

Vi mødes på Hareskov Station kl. 13.00 ved p-pladsen og er tilbage ved Stationen igen kl. ca. 17.30. 

Alle kan gå med - alt du skal medbringe er passende tøj og sko, der kan holde til vejret og de 10 km, samt en lille rygsæk med det vand, som du får brug for at drikke undervejs.

Om Womens Hiking Club:

Womens Hiking Club er et vandrenetværk for ALLE kvinder, der har lyst til fællesskab omkring vandring, krop, nydelse og natur. Vi - Amanda og Louise - ønsker at inspirere kvinder til mere nydelse, mere natur, mere fællesskab, mere kærlighed og mere liv - En vandretur med lækker chokolade er perfekt til det formål!

Om Amanda:
Amanda er uddannet Parterapeut og sexolog og har arbejdet fra egen klinik på Nørrebro i 10 år. Hun er en flittig skribent, underviser og foredragsholder i emner indenfor parforhold og sexologi, og er ligeledes debuteret som forfatter til den anmelderroste bog “ At elske er ikke en følelse”.

Om Louise:
Louise kan trække på erfaringer fra et langt arbejdsliv indenfor special- og Neuropædagogik, ledelse, undervisning, facilitering, foredrag, coaching og terapi. Hun er blandt meget andet uddannet som enneagram-trainer, og har undervist, skrevet om og arbejdet med enneagrammet i ca 20 år.

Om Anders "gæste-ekspert":

Anders er cand.polyt., chokolade-nørd og arbejder med chokolade og konfekture på 10. år. Han er 43 år, bor i Egebjerg sammen med sine to piger og er en glad og ihærdig amatør i det både det søde og salte køkken. 

Ved billetkøb samtykker du i, at denne tur er på eget ansvar. Ved skader, uheld eller lignende står du selv for transport og behandling. Vi vil selvfølgelig være behjælpelige så godt vi kan. Tilmeldingen er bindende, da vores aftaler er tilsvarende bindende. Hvis du bliver forhindret pga. uheld, sygdom eller lignende, så kan du evt. benytte dig af Billettos forsikring (skal tilkøbes ved billetkøb) eller kontakte din egen forsikring.


Ved billetkøb samtykker du i, at denne tur er på eget ansvar. Ved skader, uheld el lign, står du selv for transport og behandling. Vi vil være behjælpelig så godt vi kan. Tilmeldingen er bindende, da vores aftaler er tilsvarende bindende. Hvis du bliver forhindret pga uheld, sygdom eller lignende, så kan du evt. benytte dig af Billettos forsikring (skal tilkøbes ved billetkøb) eller kontakte din egen forsikring.

Arrangør


Womenshikingclub er for ALLE kvinder, der har lyst til fællesskab omkring vandring, krop, nydelse og natur. Hvad enten du ønsker at gå alene eller sammen med nogen, så er her fælleskabet, som rummer alt omkring vandring for kvinder

Lokation

Hareskov Station Parkeringsplads Hareskov Station Parkeringsplads, Stationsvej 5, 3500 Værløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer