Log ind / Opret

CHOKOLADEKURSUS

12 nov 2017 kl. 14:00 - 16:30

Terrible - French Pastry School, Grundtvigsvej 10A, 1864 Frederiksberg C


Har du aldrig arbejdet med chokolade, og drømmer du om at lave chokolader fra bunden, så er dette kursus lige noget for dig.

Frédéric en fransk chocolatier med mange års erfaring vil guide Jer igennem de forskellige teknikker, så I lærer at temperere og arbejde med chokolade.

Efter en kort introduktion af de forskellige chokolader og tempererings metoder til at få blank chokolade med det helt rigtige "knæk", vil vi gå i gang med at fremstille 4 forskellige slags chokolader.

Kurset indeholder en pause, hvor der bliver serveret lidt at drikke.

Chokoladerne bliver pakket i æsker, så i kan tage dem med hjem.

Prisen inkluderer
- Råvarer og instruktion
- En pause med lidt at drikke
- Kageæsker til transport
- Opskrifterne bliver sendt på e-mail efter kurset

Der er maximum 12 deltagere per hold.
Deltagerne arbejder 2 og 2
Børn (min 8 år) kan deltage sammen med en voksen (man køber 2 billetter).

Kurset vil være på dansk

Billet

Salg lukket