Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Choro Vivo på Røde Roses Kaffebar

eventet sluttede

Choro Vivo på Røde Roses Kaffebar

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

09 maj 2014 kl. 20:00 - 23:50

Beskrivelse

Choro vivo live I Røde Roses Kaffebar

Vi er glade for at kunne præsentere dette fantastiske band helt tæt på.

Den brasilianske genre Choro er for mange musikere med hang til de brasilianske rytmer og melodier det sidste stop – og ikke uden grund – det er på en gang en genre der formår at kombinere de ubesværede melodier med lige dele ekvilibrisme,kompleksitet og musikalsk dybde.

Choro Vivo var et af sidste års store overraskelser på Cph Jazzfestival med en fantastisk koncert på Balders Plads foran et begejstret publikum der fik både nerve, virtuoisitet og et aldeles fremragende musikerskab at høre.

Denne aften starter med koncert i kaffebaren efterfulgt af musikdokumentaren Brasileirinho, der er en fantastisk film for dem der lige skal finde ud af hvordan det lige er med choro, hvordan genren er opstået og udviklet sig.

Link til trailer her;

https://www.youtube.com/watch?v=UNGu9144R9I

Lokation

Røde Roses Kaffebar, Baldersgade 65, 2200 Kbh N

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .