★ CHRIS HOLMES & THE MEAN MEN [US] ★ SUPPORT: PECTORA [DK] ★

13 sep 2019 kl. 21:00 - 23:59

Axeltorv 3, 1609 København, Denmark, Axeltorv 3, Kld, 1609 København V

★ CHRIS HOLMES & THE MEAN MEN [US] ★ SUPPORT: PECTORA [DK] ★ 13. SEPTEMBER @ HIGH VOLTAGE ★

Legendariske amerikanske Chris Holmes Official rammer High Voltages skrå brædder til fredag d. 13(!) september, med support fra danske Pectora.

★ CHRIS HOLMES & THE MEAN MEN [US] ★

Vi antager at notoriske Chris Holmes ikke behøver den store introduktion. Han var stiftende medlem af W.A.S.P. fra 1982 til 1990 og igen ml. 1996 og 2001.

Seneste udspil i eget navn er den 4 track EP "Under The Influence" og om den siger Chris Holmes: ”If you like the first W.A.S.P. album, you’ll like this record, kind of, ’cause it’s raw,”. Chris Holmes tredje solo-album udkommer i løbet af i år.
Chris Holmes lover et energisk show på 90 hektiske minutter der vil betår af eget og klassisk W.A.S.P. hvoraf flere af dem, vil være de numre Blackie Lawless er blevet for frelst til at spille live.

Der vil yderligere være gratis "Meet 'n' Greet" med mulighed for autografer og fotos efter koncerten.

★ PECTORA [DK] ★

Supporten denne aften vil blive leveret højaktuelle Roskilde-baserede Pectora, der netop har smidt deres debut album på gaden. Beskrivelsen af 'Untaken' er lig med hvad du kan forvente af Pectora live. Et album rigt på fuldblods heavy metal fra start til slut. Pakket ind i en moderne og stor produktion viser Pectora, at heavy metal i 2019 stadig er en aktiv kraft, hvor old school og new school heavy metal kolliderer og smelter sammen på bedst tænkelige måde. De 8 spor på "Untaken" viser et band, der forstår at skrive powerfulde sange med stærke riffs, mindeværdige melodier, harmonier og bombastiske omkvæd, der omgående sætter sig på nethinden, og som er skabt til scenen.

Vi snes og spred ordet!

ENTRÉ 185,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE 21:00 ✩ KONCERT 22:00 ✩ STORE FADØL 25,- ML. 21:00-22:00 ✩ NATKLUB TIL 5:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18+