spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Chris MacDonald foredrag "Motivation og Energi"

Afholdt event

Chris MacDonald foredrag "Motivation og Energi"

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

29 nov 2018 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Sundhed handler – heldigvis - om meget mere end broccoli og løbeture. I et medrivende foredrag fortæller Chris MacDonald, præcist, hvad der skal til for, at vi har det allerbedst og oplever sund energi og mentalt overskud. Med afsæt i den nyeste forskning præsenterer Chris den liste, han arbejder ud fra i hele sit virke med mennesker: Det er Naturens ”ikke-til-forhandling liste: Søvn, Gode Sociale Relationer, Naturlig Mad og Bevægelse i Dagligdagen.

Med støtte fra hovedsponsoren Spar Nord Fonden og sponsorerne Skousen Hillerød, AMETEK
og Pointer Search, er det Parkinsonforeningen Nordsjælland en glæde at kunne invitere alle interesserede til en spændende aften med Chris MacDonald på Kulsviergården i Alsønderup.

Overskriften for Chris MacDonalds aften på Kulsviergården er "Motivation og Energi". I sagens natur er foredraget drejet mod de specielle udfordringer som Parkinsonramte er udsat for hver eneste dag. Men de emner, som Chris tager op vil uden tvivl også være til glæde for alle andre. For hvem har ikke brug for en pep-talk om "Motivation og Energi", nu når dagene er blevet korte, og det kan være svært at komme op ad stolen.

 Chris MacDonald er kendt for at tale åbent og med humor om de udfordringer, som både han selv, og alle vi andre, har med sundhed – så tilhørerne går hjem med et smil på læben og mod på et lidt sundere og mere energisk liv.

Pris og tilmelding

Denne oplevelse koster kun kr. 200,- per person

Billetter kan købes via www.billetto.dk eller tilmelding kan ske ved indbetaling af beløbet til foreningens konto 1329-6284 747 087 med angivelse af "Chris" og eget navn i tekstfeltet.
Hvis du i sidste øjeblik beslutter dig for at deltage, kan billetter også købes ved indgangen.

Vi ser frem til at byde alle velkommen torsdag den 29.11.2018 kl. 19:00. til en fornøjelig og lærerig aften på Kulsviergården som ligger på Pibe Møllevej 7, Alsønderup, 3400 Hillerød

Hvis der er behov for yderligere information så kontakt venligst formanden for Nordsjællandkredsen, Thomas Jensen. Tlf.30 22 87 58. Email: tjep11@hotmail.dk.

Lokation

Kulsviergården Kulsviergården, Pibe Møllevej 7, Alsønderup, 3400 Hillerød

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .