Chris MacDonald "Ikke til forhandling"

Gåskærgade 19, 6100 Haderslev
28 sep 2021 kl. 19:00 - 21:00
Billetter DKK 250,00
Billetter DKK 250,00

Ikke til forhandling

Glæd jer til et helt nyt inspirerende, humoristisk og videnskabeligt underbygget foredrag med Chris MacDonald, baseret på hans nyeste og meget anmelderroste bog.

Danmarks mest populære formidler af mental og fysisk sundhed, humanfysiolog Chris MacDonald, har brugt de seneste 20 år på at grave i menneskets urgamle genetik og moderne videnskab for at finde svaret på hvad der skal til for at vi mennesker kan trives.

Med sit legendariske fortælletalent inspirerer Chris os til at se på os selv og hinanden med helt nye øjne og ruster os til at tænke anderledes. Og det gør han uden løftede pegefingre, men med en masse humor. I helt sædvanlig Chris MacDonald stil.

På denne superunderholdende og inspirerende aften vil Chris med sin unikke evne til at kombinere humor og solid videnskab, stille skarpt på hvorfor vi gambler med en række af de naturlige forudsætninger, der øger vores mulighed for at præstere godt og have det godt, altså at trives. Det er et foredrag som undersøger videnskaben bag motivation, god energi og allervigtigst de faktorer der ikke er til forhandling hvis vi vil øge sandsynligheden for gode sociale relationer og effektiv samarbejde.


Foto: Just Human
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke