Christian Viborg ” Klarsynsaften”

15 jan 2019 kl. 19:00 - 21:00

Medborgerhuset Bindslevs Plads 5, 8600 Silkeborg


Christian Viborg fortsætter succesrækken af klarsyn. Han vil bringe os tættere på den åndelige verden og på denne måde viderebringe beskeder og beskrivelser til publikum fra ”afdøde” familie og venner fra den åndelige verden.
I løbet af aftenen vil der være clairvoyante beskeder til deltagerne. Christian vil med klarsynsafterne gerne ændre vores holdning til dem på den anden side, så vi ikke ser dem som noget uhyggeligt, farligt og mystisk, men i stedet tager i mod den kærlighed, healing og vejledning, de har til os. Åndelig sjælskontakt er en naturlighed og har altid været en del af menneskeheden siden tidernes morgen.

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium med base i Århus. Han afholder klarsyn over hele Danmark, i Norge og England. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling og cirkelarbejde. Christians holdning er, at kommunikation med ånderne er for alle, det er en evne, alle har. Det betyder, at alle kan lære at se, høre og føle ånderne.
Læs mere om Christians arbejde på www.christianviborg.dk

Billet

Salg lukket