Christianshavn på cykel og solnedgang i Kulturtårnet

21 apr 2018 kl. 16:00 - 17:30

Kulturtårnet På Knippelsbro, Knippelsbro, 1400 København K

Spring op på cyklen og tag med på en forårstur rundt i Christianshavns opdagede og uopdagede gader, når kunstner Francios Debains viser og fortæller i og om den alsidige bydel!

TUR OG TÅRN

I anledniningen af Christianshavns 400 års Jubilæum udstiller Debains i denne måned fotografier taget af bydelen Christianshavn med udstillingen ”Det kontrastfulde Christianshavn” i Kulturtårnet på Knippelsbro.

Cykelturen rundt på Refshaleøen, Holmen, Christiania og det gamle Christianshavn tager sit afsæt i udstillingen, og det bliver dermed en særlig mulighed for at opleve, hvordan kunst og virkelighed kan smelte sammen og måske endda åbne sig for dig.

Tag kameraet under armen og find din egen vinkel på bydelen!

FRANCIOS DEBAINS OG UECPH

Gennem sit fotografiske virke udforsker og nærstuderer Debains alle Københavns afkroge, hvortil han med sit projekt UECPH, Urban Explorer Copenhagen laver byture rundt i alle Københavns bydele. Som tilflytter til byen ser han på velkendte og ukendte kroge af København med nye øjne.

OBS!

Turen foregår på engelsk og på cykel – så puds jernhesten og tag med os ud i byen!

PRAKTISK

Hele turen varer ca. 1,5 time. Vi mødes ved indgangen til Kulturtårnet på Knippelsbro kl. 16.00, hvor Debains starter turen. Vi cykler til Refshaleøen, Holmen, Christiania og det gamle Christianshavn. Turen rundes af i Kulturtårnet på Knippelsbro, hvor der vil være en kold Mikkellerøl eller en varm kop kaffe klar til dig, som kan nydes i Debains udstilling ”Det kontrastfulde Christianshavn” mens solnedgangen over byens tage selvfølgelig kan nydes fra Københavns måske bedste udsigtspost.

Christianshavn på Cykel og solnedgang i Kulturtårnet

Salg lukket