spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Christianshavns Bogfestival # 3: Müller Nielsen, Leine og Hjelm Jacobsen

Afholdt event

Christianshavns Bogfestival # 3: Müller Nielsen, Leine og Hjelm Jacobsen

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

14 nov 2020 kl. 12:00 - 14:30

Beskrivelse

Christianshavns Bogfestival 2020 # 3:

Med Carsten Müller Nielsen, Kim Leine og Siri Ranva Hjelm Jacobsen

Hør Siri Ranva Hjelm Jacobsen præsentere og læse uddrag fra Havbrevene, hvori Atlanterhavet korresponderer med sin søster Middelhavet. Oplev også Carsten Müller Nielsen i samtale med Rasmus Riiskjær om romanen De døde fylder dagene med en smag af mønter og Kim Leine i samtale med Birgir Thor Møller om romanerne De søvnløse og Dansk Standard.

Arrangementet varer 150 min (inkl. pause), og der er café og bogsalg i salen, der åbner 45 minutter før det starter.


Covid-19

Alle vores arrangementer afholdes iht. gældende retningslinjer for kulturarrangementer med siddepladser. Af samme årsag er der et meget begrænset antal billetter per arrangement. Desuden beder vi jer møde op i god tid og vise hensyn til hinanden.

Christianshavns Bogfestival 2020
Christianshavns Bogfestival foregår i år den 12.-14. november på Nordatlantens Brygge og er arrangeret af Christianshavns Bibliotek i samarbejde med litteratursalonen NordOrd på Nordatlantens Brygge, og med støtte fra Statens Kunstfond og Christianshavns Lokaludvalg. Læs mere her


Nordatlantens venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .