Christina von Bülow & Søren Kristiansen - mainstream/swing - Copenhagen Jazz Festival 2019

08 jul 2019 kl. 14:00 - 16:30

Bartof Café, Nordre Fasanvej 46, 2000 Frederiksberg

Vær opmærksom på, at Billetto skriver ALT UDSOLGT, når billetsalget slutter en time før koncertstart. Der vil dog også være salg af billetter i døren, med mindre der er komplet udsolgt. Vi anbefaler altid forsalg!

Søren Kristiansen er rundet af en frodig tradition, der er kendetegnet ved toneangivende skikkelser som Art Tatum, Oscar Peterson og Bill Evans.

Har man disse pianister som inspiration, kræver det en høj grad af håndværk. Og netop det er slående ved Kristiansens spil - alt leveres med stort overskud og frodighed. Hans øre for det harmoniske er udsøgt og smagfuld, anslaget elegant og ubesværet - og med et anmeldercitat så ” swinger det som ind i helvede!”

Christina og Søren er begge vokset ud af swingtraditionen og deler glæden ved den overflod af gode melodier, der er at hente i det gamle standardrepertoire.

Veludviklet sans for æstetikken, melodikken og ikke mindst romantikken i musikken sat i scene af to prisbelønnede og efterhånden ganske erfarne solister kan næppe undgå at give et smukt resultat!

Koncert Salg lukket