Spring til hovedindhold

Cidersmagning - Holm Cider

Cidersmagning - Holm Cider

Fra DKK 325,00

Sted

Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kom med på en fantastisk rejse ind i ciderens store verden. Vi fylder dit glas med de lifligste æblebobler og du vil opdage at cider er meget mere end de alkohol-sodavand som går under samme navn. Cider er en flere tusind år gammel vintradition som har været, og er, stor mange steder i verden. Og heldigvis er den de senere år nået til Danmark, hvor et utal af små og store ciderproducenter gør de gode danske endnu bedre.

Cider er ganske enkelt vin lavet på æblemost. Men her hører det enkle op. For de er en rig og divers tradition med store forskelle fra region til region. Fælles for dem alle er, at det er lidt lettere end vin på druer, men med ligeså stor smag.

Smagningen tager 1,5 time og du får smagt forskellige 7 cidere. Vi tager dig med gennem de gamle ciderlande som Spanien og Frankrig hvor traditionerne stadig holdes i hævd. Og rundt i Norden hvor entusiastiske ciderfolk hver dag udvikler nye typer cider og traditioner.

HOLM CIDER er Nordens førende ciderbutik og ciderbar og er drevet af ren kærlighed til de bedste æblebobler. Vores butik og bar er specialiseret i cider og hos os finder du et udvalg på over 150 forskellige cidere fra hele Verden. Efter smagningen kan du købe en flaske eller 10 med hjem til butikspris eller nyde din yndlingscider i vores hyggelige bar.

Arrangør

Lokation

Holm Cider, Istedgade 44, 1650 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori