spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Cikaderne x Martin & Sofie

Afholdt event

Cikaderne x Martin & Sofie

Fra Gratis

Sted

Dato

02 nov 2023 kl. 19:30 - 21:20

Beskrivelse

Med unison skrøbelighed skaber Martin og Sofie et særligt rum, der får tiden til at stå stille et øjeblik. Det er nærværende folk med stemmerne i centrum. For Martin og Sofie lever musikken allerstærkest, når den spilles live i samme rum og samme nu. Deres første EP ”fugle” fra januar 2021 er indspillet som livesessions i et ønske om at omfavne det upolerede og uperfekte. Til koncerten vil I opleve en rolig og hjemlig atmosfære, hyggelige anekdoter, og måske en invitation til fællessang.

I koret Cikaderne brænder alle for én og samme ting: At synge på livet løs! Cikadernes repertoire kan med ét ord betegnes som “ørehængere”. Alle numre er mere eller mindre kendte numre, som spreder glæder og varme. Alle vil kunne nynne med på et eller flere af vores numre. Koret har efterhånden et stort koncertrepertoire som spænder fra pop og rock over til musicals. Koret søger at give oplevelser til så varieret et publikum som muligt. Cikaderne arbejder ud fra ambitionen om at give publikum en alsidig musikoplevelse indenfor den rytmiske musikgenre, da vi gerne udfordrer både os selv og tilhørerens ører.

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .