Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

CIRCLING GRUPPEMEDITATION: Verdens største klimasamtale

Event aflyst

CIRCLING GRUPPEMEDITATION: Verdens største klimasamtale

Fra Gratis

Sted

Dato

26 jan 2023 kl. 18:45 - 20:30

Beskrivelse

Gratis event den 26. januar, hvor Statens Naturhistoriske Museum inviterer til klima-meditation på tværs af lande i museets nye klimaportal.

Kurer din klimaangst og kom med til en sensorisk og intim oplevelse, når Betouched Community fra Utrecht inviterer til cirkulær gruppemeditation på tværs af lande.

Hvordan opleves klimaforandringerne på Barbados, i Rwanda eller Indien? Få stillet din nysgerrighed og bliv klogere på forskellene og lighederne imellem os, når Statens Naturhistoriske Museum inviterer til klimasamtaler på tværs af kloden i samarbejde med Museum for the United Nations.

Sådan foregår det

Gennem en portal i museets gård kan vi skabe forbindelse til 18 forskellige lande. Portalen er udstyret med storskærm, kamera og mikrofon, hvilket giver en unik en-til-en oplevelse af at sidde i samme rum, som dem man møder på den anden side af verden. Lydoptagelser af samtalerne bliver til et stort internationalt arkiv for perspektiver på klimakrisen.

Varighed: 90 minutter.

Antal: Der er plads til 3-6 personer af gangen, og samtalerne bliver guidet af en moderator, så du er i trygge hænder.

Forudsætninger: Det kræver hverken ekspertviden eller forberedelse at være med - blot en interesse for andre mennesker og verden omkring os.

For spørgsmål, kontakt venligst projektkoordinator Maria Blichfeldt Petersen på tlf. (+45) 93 56 35 51 eller maria.blichfeldt@snm.ku.dk.

Øvrige arrangementer i klimaportalen:

GENERATIONS for familier den 12. og 26. januar: https://billetto.dk/e/generati...

WISE TALKS for ældre den 13. januar: https://billetto.dk/e/wise-tal...

WORLD CAFÈ for alle aldre den 17. januar: https://billetto.dk/e/world-ca...

CLIMATE FRIDAY for unge hver fredag i januar: https://billetto.dk/e/climate-...

KLIMA-WORKSHOP for alle aldre den 19. januar: https://billetto.dk/e/klima-wo...

Arrangør

Statens Naturhistoriske Museum ligger på Øster Voldgade 5-7 og består desuden af Palmehuset og Botanisk Have i København. Find billetter til vores events og rundvisninger her på profilen, eller besøg vores hjemmeside snm.ku.dk for øvrige aktiviteter.

Lokation

Statens Naturhistoriske Museum, Øster Voldgade 5, 1350 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .