Spring til hovedindhold

Cirkus Trapez 2024 i Skagen

Cirkus Trapez 2024 i Skagen

Fra DKK 170,00

Sted

Flere tidsrum

26 juli 2024 - 28 juli 2024
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Velkommen til årets cirkusforestilling "I Drømmenes Verden"

Velkommen til en magisk, hyggelig og eventyrlig cirkusforestilling, som indeholder alt det, der kendetegner en god cirkusforestilling med masser af klassiske og moderne elementer.

I årets nye forestilling “I Drømmenes Verden” optræder vores yndige og lykkelige cirkusprinsesse sammen med fantastiske artister og dyr fra forskellige lande. Hendes største drøm er at blive cirkusdirektør, og i en drøm ser hun, at drømme kan blive virkelighed. Men bliver hendes drøm til virkelighed?

I kan bl.a. se frem til at opleve dygtige akrobater, flotte luftnumre, en ung tempofyldt jonglør, klovnerier, samt selvfølgelig en masse dejlige og skønne dyr, som tæller både heste, ponyer, katte og nogle helt specielle dyr, som man sjældent ser i cirkus.

Velkommen indenfor i teltet! Find dig til rette, slap af, og nyd et par uforglemmelige timer fyldt med god underholdning, samvær og nostalgi i selskab med dine kære.

Praktisk information:

Tid: 26. - 28. juli 2024

Sted: Forestillingen foregår på Skolemarken

Har du lyst til at se mere om Cirkus Trapez?


Så find os lige herunder:

Hjemmeside: https://cirkus-trapez.dk/

Facebook: https://www.facebook.com/Cirku...

Instagram: https://www.instagram.com/cirk...

TV Syd: https://www.tvsyd.dk/cirkus-tr...

Arrangør

Cirkus Trapez er et hyggeligt og magisk familievenligt cirkus i Danmark.

Vi er specialiseret i at levere underholdning til hele familien, og til alle aldersgrupper.

Vores motto og vision er at skabe en forestilling der er for alle, om du er barn eller voksen, teenager eller ældre, så kan vi alle mødes omkring vores manege, og tilbringe et par hyggelige timer sammen.


Hjertelig velkommen i Cirkus Trapez, og til vores eventyrlige univers.

Lokation

Skolemarken, Skolevej 5, 9990 Skagen

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori