Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Cirkusworkshop - Mantzius for BØRN

Event aflyst

Cirkusworkshop - Mantzius for BØRN

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

03 maj 2020 kl. 13:00 - 15:00

Beskrivelse

Stur, stur nummer! Kom og vær cirkusartist for en dag. Alle kan være med. Vi laver sjove cirkusnumre sammen og prøver kræfter med akrobatik og jonglering. Vi får hjælp af to dygtige instruktører, Lukas og Elias, som begge er cirkusuddannede. Tag behageligt tøj på, og vær klar til at hjælpe hinanden.

Alder: Fra 3-12 år

Familiebilletter
En familiebillet koster 50 kr. (eks. gebyr). Man må komme op til 6 personer på en familiebillet, og der er som regel gratis saft, kaffe og hjemmebag i pausen. Vores arrangementer er altid for børn sammen med deres voksne, for når man er hos os laver man aktiviteter sammen.

Mantzius for Børn er drevet af frivillige forældre/bedsteforældre, så derfor...

Kage er tiptop!
Børnene bliver altid glade, hvis I har lyst til at bage en kage eller boller til pausen. Der er saftevand til børnene og kaffe/the, så mor, far eller bedsteforældre også hygger sig. Hvis du har lyst til at bage til dette arrangement, så skriv en mail til mantziusforboern@gmail.com.

Giv en hånd med oprydningen
Vi bliver også altid glade, hvis et par stykker har tid til at hjælpe med oprydningen, når arrangementet er slut. Det tager ca. 15 min., når vi er flere der hjælpes ad. Så på forhånd tusind tak for jeres hjælp!

Tak til Rudersdal Kommune

Lokation

Mantzius For Børn Mantzius For Børn, Johan Mantzius Vej 7a, 3460 Birkerød

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer