Clairvoyance workshop

Event aflyst

Clairvoyance workshop

Sted

Dato

04 dec 2021 kl. 09:30 - 16:00

Beskrivelse

Clairvoyance - Workshop


Clairvoyance betyder klarsyn og er en evne til at se andre tilværelsesplaner end det fysiske. Har du lyst til at udforske dine evner med clairvoyance? Dine psykiske evner?

Kom med til en magisk dag, hvor du kan træne dine psykiske evner og forskellige former for clairvoyance.

Hvad enten du er lidt trænet eller aldrig har prøvet at arbejde med dine psykiske evner vil du på denne workshop få styrket din indfølingsevne. Du vil føle dig langt mere rustet til at bruge dine evner konstruktivt i hverdagen, så du ikke bliver drænet for energi.

Vi vil arbejde med guidekontakt og clairvoyancen på forskellige måder. Der vil i løbet af workshoppen også blive tid til meditation - et fantastisk redskab når vi arbejder med vores psykiske evner.

Workshoppen er for “nye” eller let øvede.

Workshoppen foregår i hyggelige omgivelser med et mindre antal deltagere , for at kunne holde en god energi og nærhed.               (max. 10 deltagere).

Praktisk info om workshoppen:
Medbring gerne:
- Dagbog, blok og skriveredskaber
- Godt humør

Jeg sørger for te, kaffe,vand og lidt sødt og frugt og du sørger selv for frokost.

Jeg glæder mig til at se dig.

Hvem er Lajla?

Lajla Glumby er udlært speditør- og shippingagent, og stiftede i 1995 Life Journey Institute. Hun er designer af Regnbuemeditation & Act-Free Technique; meditationsformer, der arbejder dybt og omsorgsfuldt. Meditationslærer, der bl.a. underviser skuespillere, skuespillerelever, sportsfolk og erhvervsfolk. Forfatter til bøgerne Klædt på til livet og Alt er lige som det skal være, og har udgivet CD’en Fra drøm til virkelighed.

Arrangør

Lokation

Life Journey Institute Life Journey Institute, Emil Pipers Vej 32, 2800 Kongens Lyngby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .