Clairvoyance-workshop d. 21-22/5 på Frederiksberg

Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg
21 maj 2020 kl. 10:00
22 maj 2020 kl. 18:00
Billetter DKK 2.000,00
Billetter DKK 2.000,00

CLAIRVOYANCE WORKSHOP
- Torsdag d. 21 (Kristi Himmelfartsdag) & fredag d. 22 maj 2020, kl. 10.00 til 16.00, begge dage, på Frederiksberg


På denne workshop vil vi arbejde intenst med clairvoyance over to dage. Gennem teoretisk viden og praktiske øvelser i forskellige discipliner inden for clairvoyance, vil du finde ud af, hvordan du bedst muligt kan bruge dine psykiske evner.

"Alle har clairvoyante og healer evner. Dog er det ikke alle, der bør arbejde med disse evner, ligesom udviklingspotentialet i disse evner er forskelligt fra person til person." - Sebbastian Lorantius.

På Clairvoyance-workshoppen vil du som clairvoyant lære at få dine evner under struktur. På denne workshop vil du gennem teoretisk viden og praktiske øvelser i forskellige discipliner inden for clairvoyance, blive lært hvordan du bedst muligt kan bruge dine psykiske evner. Der vil være gennemgang af og øvelser i bla. kontakt til vejledere, at opfange beskeder, psykometri, aura-læsning, platformsdemonstration, clairvoyance-sitting & kontakt til afdøde. På denne workshop finder du måske endda ud af om clairvoyance, platformsdemonstration eller afdødekontakt er en af dine forcer. Denne workshop giver dig mulighed for at videreudvikle dine evner indenfor clairvoyance, og du kommer mere i dybden omkring dine fornemmelser og lære at stole på det, der kommer.
Workshoppen henvender sig til dig, der har en spirituel forståelse og som måske har prøvet at udforske dine clairvoyance evner før, hvad enten det er privat eller i forbindelse med kursus/workshop. Workshoppen er for ny-begyndere til let-øvede.  


Workshoppen foregår torsdag d. 21 (Kristi Himmelfartsdag) & fredag d. 22 maj 2020 kl. 10.00 til 16.00, begge dage. 
Hos Norup, Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg. 

Læs mere om workshoppen her: Clairvoyance-workshop

OBS! - Begrænsede pladser. 
Tilmelding: 2.000 kr. pr. person + gebyr. 

Der vil være snacks, the/vand/kaffe på workshoppen, men du skal selv sørge for frokost.​
Du kan også tilmelde dig via medium@sebbastianlorantius.dk og ratebetale gebyret for deltagelsen via denne ordning: 
1. rate på 1.000 kr. betales kort efter tilmelding, det resterende beløb betales en fastsat dato inden workshoppens start.

TILMELDING ER NØDVENDIG SAMT BETALING BINDENDE.

OBS! Forudsætning for deltagelse:
- Du er over 18
- Du er i psykisk og fysisk balance
Du er åben over for den åndelige verden og samarbejde med denne, samt dine medkursister
Du har mod på at lære noget nyt og tør kaste dig ud i clairvoyant arbejde for to dage
- Indtagelse af alkohol eller stoffer må ikke ske før kurset eller under kurset. 
- Folk med misbrug af stoffer eller alkohol eller af stærkt psykisk ubalance (dyb depression og psykiske lidelser) kan ikke deltage. Ved tvivl, send gerne en mail.
- Overtrædes disse ovenstående regler kan man risikerer bortvisning. 

- Ved udeblivelse refunderes betalingen ikke, da man optager plads, andre kunne have haft glæde af. 
- Du er velkommen til at videregive din plads til en du kender personligt, som har ovenstående forudsætninger for deltagelse. Dog skal du oplyse om dette pr. mail, så vi har den rigtige info om deltagerne.
- Din tilmelding samt betaling er bindende! Men du bedes sende en mail til medium@sebbastianlorantius.dk, såfremt du ikke kan deltage alligevel. Hvis din plads kan besættes til anden side, kan det komme på tale, at der kan være refundering af betaling. Men kun såfremt din plads besættes af en anden.
- Ret til ændringer ift lokation eller tidspunkt forbeholdes. 
- Ved aflysning fra Sebbastian's side refunderes billetprisen. Gebyret refunderes ikke, da dette udgår til Billetto


OM UNDERVISEREN SEBBASTIAN LORANTIUS:

Sebbastian Lorantius er et af landets yngste praktiserende clairvoyante medier. Mange har måske oplevet Sebbastians arbejde som kanal for ånderne via tv-programmerne “Fornemmelse for mord” & “Nærkontakt”, men han er også anerkendt for sit arbejde med private sessions samt sine klarsynsaftener landet over, og som underviser på workshops & uddannelse, samt forfatteren bag bogen “Den spirituelle verden”. I sit arbejde er han anerkendt for sin indlevelsesevne, skarphed, humor og empati, med 10 års erfaring som ambassadør for den åndelige verden. Sebbastian bruger i sin undervisning ligeledes teknikker indenfor bla. coaching og hypnose.
Læs mere på www.SebbastianLorantius.dk & www.SpirituelleWorkshops.dk 

Event aflyst

Clairvoyance-workshop d. 21-22/5 på Frederiksberg

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke