Event aflyst

Clairvoyante beskeder, og afdødekontakt.

DKK 150,00

Sted

Dato

23 apr 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Clairvoyante beskeder, og afdødekontakt.

Oplev de Spirituelle Medier, Berit Skovlod Højgaard og Jack Eckhart, når de giver demonstration af clairvoyante beskeder, og kommunikation med afdøde.

Mange kender ikke til forskellen på clairvoyance og medieskab (afdødekontakt), så her får du, som publikum, muligheden for en indsigt.

Berit og Jack vil denne aften kort fortælle om samt demonstrere forskellen på en måde, så du tydeligt kan opleve, hvor forskelligt det kan være.

I anden halvdel, vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Måske er det en af dine kære, der kommer igennem med en besked, eller måske er det dig, der får en clairvoyant besked.

Kom og oplev samspillet mellem de to verdener i en hjertevarm atmosfære - med smil og åbne sind.Pris kr. 150, - ved køb online / 200,- i døren.
Vær sikker på en plads, køb din billet online her.

Arrangør

Lokation

Hotel Harmonien Hotel Harmonien, Gåskærgade 19, 6100 Haderslev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .