Clara Sofie - Home Concerts på Frb. Mad- & Kulturhus

Frederiksberg Allé 41, 1820 Frederiksberg
14 okt 2021 kl. 20:00 - 21:45
Super arrangør
Billetter DKK 300,00
Billetter DKK 300,00

Sidste år var 10-års jubilæet for Clara Sofies store gennembrud. Den talentfulde sangerinde og sangskriver slog nemlig igennem med dobbelt platin hittet ’Når Tiden Går Baglæns’ i 2010 og blev herefter et velkendt navn på den danske musikscene med 300.000 lyttere månedligt alene på Spotify.

I løbet af de sidste 10 år har Clara Sofie udgivet flere danske og engelsksprogede releases, skrevet sange for navne som Drew, Hjalmer, Sanne Salomonsen, Benjamin Hav og været feature på Benal-singlen ’Når Du Kigger På Mig’, der fik massiv airplay på dansk radio.

Hendes nyeste single Gylden blev udgivet i juli og her har hun teamet op med den danske producer og klub-legende Rosa Lux.

Clara Sofie er 2 x DMA nomineret og har vundet en DJ Award. Hun har tourneret Danmark rundt samt det meste af Europa og har spillet festivaler som Spot, Nibe, Langeland, Roskilde, m.fl. Hun har optrådt til The Voice i Tivoli flere gange, sunget duet med Olly Murs in Falkonersalen, gæsteoptrådt i X-Factor og varmet op for Britney Spears i Boxen, Herning.

Clara Sofie er i juli aktuel i programmet ’Syng min sang’ på TV3 og Viaplay, hvor kendte artister fortolker hinandens største hits.

Clara Sofie - facebook

Profile picture
Home Concerts

Home Concerts er intimkoncerter i særligt udvalgte rammer, hvor der er mulighed for at komme helt tæt på artisten og musikken.

eventet sluttede

Clara Sofie - Home Concerts på Frb. Mad- & Kulturhus

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke