spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Classic Rock

Afholdt event

Classic Rock

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

19 aug 2017 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Fool's Paradise, Raven Rock & Nasty Hobbit

Fool's Paradise, Raven og Nasty Hobbit er tre forskellige bands, der har det til fælles, at de spiller classic rock. På hver deres måde. Underværket i Randers bliver det eneste sted, hvor man i Randers Ugen 2017 kan opleve en ægte rockaften, og det bliver lørdag den 19. august, hvor der spilles fra kl. 19.30 til 24.00.

Fool's Paradise er det dansk-tyske rockband, der var Tysklands største musikkonkurrence, Hamburg Band Contest 2016. Alle sange er komponeret af guitarist og vokalist Detlef Kapteina, der har udviklet fremføringen i partskab med bassisten Bjørn Egeskjold (tidl. Randers). Stilen er progressiv symfonisk rock a la Pink Floyd, Genesis og Fleetwood Mac. Med i bandet er den nye rumænske sanger Elena Schou, keyboardspilleren Anja Egeskjold og trommeslageren Oskar Meyer.

Sidst i juli optræder Fool's Paradise på den store scene ved Hamburg Harley Days, hvor der forventes 600.000 publikummer over tre dage, Langt de fleste af bandets koncerter gives i Hamburg og Nordtyskland, men 19. august står de altså på scenen i Underværket.

Nasty Hobbit er et lokalt band, der spiller bluesrock og hardrock. Bandet udspringer bl.a. af Mirage, der har rødder tilbage i 80'erne, og der er stadig Mirage-sange på repertoiret, som er blandet mellem egne kompositioner og klassiske rock- og bluessange. Bandmedlemmerne er Torben Deen Jensen (sang og bass), Heavy Leif Mogensen (trommer), Svend Omar Madsen (sang og leadguitar), Bernt Mortensen (guitar) og Stine Annesen (sang).

Raven tager den store klassiske rocktur rundt om Deep Purple, Thin Lizzy, ZZ Top, Gary Moore, Whitesnake, ACDC og mange flere. Det er hardrock med bluestoner, og sangene er af den slags, som de fleste kender og kan synge med på og danse til. Raven består af Charlotte Carmichael - Vokal, Ole Fisker Mortensen - lead guitar /vokal, Bernt Mortensen / guitar, Per L. Christensen - Bass / Vokal, Jesper Nørgaard - trommer.

Et af formålene har Classic Rock 2017 er at danne en rockklub på Underværket, hvor der i forvejen er jazzklub og bluesforening. Et eventuelt overskud går udelukkende til de bestræbelser. Billetprisen bliver kr. 100 ved forsalg og 130 kr. i døren. Billetter kan købes på billetto.dk, og man kan orientere sig yderligere om arrangementet på Facebook.

Arrangementet støttes af Randers Ugen..

Map data ©2017 Google

Terms of Use

Report a map error

Map

Satellite

Arrangør

Lokation

Underværket, Stemannsgade 9c, 8900 Randers

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .