spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Classic Rock Festival 2022

Afholdt event

Classic Rock Festival 2022

Fra DKK 199,00

Sted

Dato

09 sep 2022 kl. 18:00 - 10 sep 2022 kl. 23:59

Beskrivelse

CLASSIC ROCK FESTIVAL GÅR NYE OG ORIGINALE VEJE


9.-10. september er der igen CLASSIC ROCK FESTIVAL i Kulturium, Ishøj. Otte bands – fire originale og fire tribute – skal trække folk til huse til festivalen, som nu holdes for femte år.

Efter i de fire foregående fire år udelukkende at have fokuseret på tributebands går CLASSIC ROCK FESTIVAL i 2022-udgaven helt nye veje – og satser på original, classic rock: Håndspillet rock med klare referencer til rockens storhedstid i 1970’erne. Og det sker naturligvis i samspil med det, der har skabt festivalens navn gennem de seneste fem år: Nogle af Danmarks bedste tributebands.

Således vil dette års CLASSIC ROCK FESTIVAL både bestå af en aften med originale bands og en aften med tributebands. Alle danske.

Lige som i 2021 foregår CLASSIC ROCK FESTIVAL i Kulturium i Ishøj. Og her vil man med sin billet i hånden inden showet kunne købe mad (ikke drikke) til halv pris på Café A lige om hjørnet i Ishøj Bycenter.

”Drømmen fra starten, da vi tilbage på Sweden Rock Festival i 2011 vendte ideen om en dansk classic rock festival første gang, var at lave en dansk pendant til Sweden Rock Festival, og det er vi kommet tættere på nu,” siger CLASSIC ROCK FESTIVALS to bagmænd, Michael H. Andersen og Lars Schmidt:

”Planen var at starte i det små, at etablere os med genrens største navne – som tributebands vel at mærke. Det lykkedes rigtig fint. Og så ellers koble originale navne på. Det er så det, vi har gjort i år, og vi har booket en lille håndfuld musikalsk stærke, danske orignalbands, som med hvert deres musikalske udgangspunkt repræsenterer den klassiske rock helt perfekt. Dét krydrer vi så med fire tributebands, som hver især er i stand til at garantere en rigtig rockfest med masser af syng-med og luftguitar.”

Line up fredag 9. september – Original Fredag:

Blindstone

Boys From Heaven

The Powerplay

Trouble Is

Line up lørdag 10. september – Tribute Lørdag:

Bon Jovi DK

Falling Hazard – A Tribute To Thin Lizzy

Highway One

Whitesnake Tribute

Original Fredag og Tribute Lørdag

Festivalens absolutte headliner og scoop er Blindstone, der modsat sidste år, hvor bandet på yderst vellykket vis deltog som Hendrix-trio, på dette års festival spiller originalt materiale. Blindstone har indtil videre udgivet otte album i eget navn og er i gang med at indspille det niende. Bandet har modtaget stor national og international anerkendelse som backingband for den amerikanske blueslegende Walter Trout, når denne har optrådt på vore breddegrader de seneste år.

Ellers er årets line up præget af en god blanding af nye og gamle danske navne, recording artists, spredt godt ud over genrerne inden for classic rock: Blindstone repræsenterer den klassiske trio bluesrock, mens Trouble Is tager os med over i den mere stemningsprægede, atmosfærefyldte bluesrock. Det unge, danske band, Boys From Heaven, løfter på fornem vis arven fra Toto, mens The Powerplay er en fin blanding af 1970’ernes og start-80’ernes symfoniske, progressive, melodiske rock.

Tribute Lørdagens program består af kendte navne, kendte sange og masser af kendte guitarriffs. Her er der lagt i ovnen til noget af en syng-med-aften med et soundtrack leveret af fire af danske tributerocks stærkeste orkestre: Thin Lizzy med Falling Hazard, Whitesnake med Whitesnake Tribute, Bon Jovi med Bon Jovi DK og en blanding af classic rocks stærkeste sange og kunstnere med Highway One. Alt sammen leveret med hjerte og sjæl af nogle af Danmarks bedste rockmusikere.

En succes år efter år

Første udgave af CLASSIC ROCK FESTIVAL fandt sted på H9 i sommeren 2018 med 2x4 tributebands og to gange udsolgte huse. Året efter flyttede festivalen til High Voltage – igen med udsolgte huse. Corona-år ét blev af naturlige årsager sprunget over, men festivalen vendte stærkt tilbage i den tidlige sommer 2021, hvor to udsolgte dage i Kulturium i Ishøj trak begejstrede og festivalhungrende koncertgængere til huse – for igen at opleve at to-dages hyldestshow til nogle af 1970’ernes og 1980’ernes største, klassiske rockbands.

I 2022 holder festivalen fast i Kulturium, der med sin store scene og gode faciliteter for bands og publikum – samt den lige s-togsrute fra Københavns Hovedbanegård og direkte til Kulturiums hoveddør – viste sig ovenud velegnet til en rockfestival.

Hvert år er en gruppe af landets bedste tributebands blevet udvalgt, hobbybands for nogle af Danmarks dygtigste rock-musikere. Kvaliteten er afgørende. Guitarer i massevis – og gode sange hele vejen igennem.

CLASSIC ROCK FESTIVAL er nu blevet et ’household name’. Festivalen er brandet, publikum kender den, glæder sig til den hvert år, og allerede inden det første bandnavn er offentliggjort, er der kommet gang i forsalget.

Det betyder, at arrangørerne nu kan forfølge den oprindelige vision: At skabe en dansk CLASSIC ROCK FESTIVAL med originale navne på plakaten. Bands, hvis musik falder perfekt i tråd med den bølge af classic rock, som festivalens trofaste publikum hylder.

CLASSIC ROCK FESTIVAL 2022 finder sted i Kulturium, i Ishøj, den 9. og 10. september 2022. Dørene åbner kl. 19.00. Første band på scenen starter kl. 19.30.

BLINDSTONE

Festivalens hovednavn, Blindstone, er en vaskeægte, old-school powertrio, påvirket af gamle kæmper som Jimi Hendrix, Cream, Robin Trower, Frank Marino, Deep Purple og Black Sabbath. Vi befinder os et sted, hvor bluesrock og hård rock mødes, hvor der er både råstyrke og lejlighedsvist psykedelisk højt til loftet.

Det er et musikalsk univers med det store riff i højsædet, hvor musikken tager sig tid, med god plads til improvisation, og udtryksfulde, ekvilibristiske guitarsoli af den gamle 70’er-skole. Blindstone har ni albums på bagen og har turneret i en stor del af Europa. Senest har Blindstone fungeret som backing band for blueslegenden Walter Trout ved en række vellykkede koncerter i Danmark.

TROUBLE IS

En dansk udgave af The Cold Stares iblandet noget John Mayer, lidt Pink Floyd og en masser Tyler Bryant og Philip Sayce. Trouble Is er sammen med bands som Freddy And The Phantoms, Thorbjørn Risager, The Hoople Heads og ja, også Midnight Blues, med at skabe det, man med rette kan kalde new wave of danish blues rock: NWODBR.

BOYS FROM HEAVEN

Episk og storladen rockmusik håndholdt og spillet med hjertet. Boys From Heaven er et syv mand stort rockorkester, og med elementer som fræsende leadguitar, brede vokalharmonier, dominerende klaverriffs og helteagtige saxofonsoli har bandet et katalog af original rockmusik uden sammenligning. Musikken drager særligt inspiration fra 80’ernes rockscene, med bands som Toto, OneTwo og Journey.

THE POWERPLAY

Melodiøs rock med iørefaldende syng-med passager og knasende sprød vellyd som i de gode gamle dage. Det er det danske band The Powerplay live. Bandet kalder sig Danmarks eneste rigtige AOR-band. AOR står for Adult Oriented Rock og leveres på de store scener af så kendte navne som Journey, Toto og lignende.

FALLING HAZARD

Tag et af de absolut bedste britiske hardrock-bands fra 1970’erne og 1980’erne. Tag derefter et af Danmarks bedste tribute-orkestre og få dem til at spille de eviggyldige sange med kærlighed og nerve. Det er præcis, hvad det drejer sig om for det dansk-svenske band Falling Hazard, der udgav sin debut-single, den selvkomponerede ’I Lie Not’ og det gamle Lynott-hit ’Old Town’ i 2019, har i øvrigt startet sangskrivningen til bandets debutalbum, bestående udelukkende af egne kompositioner.

WHITESNAKE TRIBUTE

Whitesnake tribute blev dannet i 2007 og er blandt de absolut bedste tributebands indenfor hardrockgenren. Et imponerende hold af tunge profiler som igennem tiden har spillet eller spiller i bands som Jane Doe, Pangea, Carmen og Witch Cross. Denne konstellation er anført af sanger Jesper Højer, som både er kendt fra DR’s ”Stjerne for en aften” og succes-koret Læderhalsene.

BON JOVI DK

Det bliver et brag af en fest, når Livin' On A Prayer, It's My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith og alle de andre store hits bliver fyret af fra scenen af Bon Jovi DK, som er et nyt skud på stammen af stærke, danske tributebands.

HIGHWAY ONE

God guitar-heavyrock fra 1970’erne. Det er kernen i det sæt, Highway One leverer – med et sæt bestående af de bedste numre med nogle af årtiets stærkeste bands, som f.eks. Deep Purple, AC/DC, Status Quo og mange andre.Facebook side: https://www.facebook.com/classicrockfestivaldk

Facebook event: https://www.facebook.com/events/813306722885242

Instagram: www.instagram.com/classicrockfestival


Arrangør

Target Group is an independent music company established in Copenhagen, Denmark in 2003.

Please contact info@targetgroup.dk for any questions or visit targetgroup.dk/contact

Sign up for our newsletter here targetgroup.dk/newsletter

Lokation

Kulturium MusikTeater Kulturium MusikTeater, Ishøj Østergade 28, 2635 Ishøj

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .