spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Claudia Campagnol

Afholdt event

Claudia Campagnol

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

18 nov 2022 kl. 20:00 - 22:30

Beskrivelse

Kom og vær med til åbningen af spillestedet KULØR og releasekoncert med Claudia Campagnol.


Dørene åbnes kl.19:30.

Baren åbner kl.19:00
Evt. resterende billetter sælges ved indgangen (vi tager kun imod MobilePay)


Om Claudia:
Sanger, sangskriver og multi-instrumentalist Claudia Campagnol er et unikt talent med en bred crossover-appeal og et stort internationalt potentiale. Som kun 4-årig begyndte hun at synge og spille klaver, og hun skrev sin første sang, da hun var 12.

Det anmelderroste debut-album I’m Strong (2019) viser en dybt personlig musikskaber, der med ene-stående groove og feeling går direkte efter lytterens inderste sjæl. Albummet blev nomineret til Danish Music Awards Jazz i hele 2 kategorier: ‘Årets Nye Navn’ samt ‘Årets Vokaludgivelse’. Albummet blev desuden udgivet i Japan i 2020.

Claudia er en alsidig og karismatisk kunstner med en helt utrolig stemme og et meget personligt musikalsk udtryk. Hendes vokal er ekstremt powerful, men samtidig varm og soulet, og hun har et enestående talent for improvisation og vokalarrangementer.

Claudia Campagnol har en dyb og rodfæstet kærlighed til fusionsjazz, men gennem længere tid har hun haft lyst til at prøve kræfter med andre genrer og træde ud af sin hidtidige musikalske comfort zone.

Siden 2020 har Claudia udgivet en række iørefaldende singler − senest Confused (maj 2022) og Love You All The Way (sept. 2022) − hvor hun bevæger sig ind i et funky Pop/Soul/R&B crossover-univers, der klæder hende helt fantastisk godt, og den 2. november 2022 udkommer hendes længe ventede 2. album.

Claudia Campagnol er kendt for sin stærke live-performance, hvor hun med en lethed, positiv ligefremhed og et kæmpestort talent synger sig ind i hjertet på publikum. Hun har med stor succes optrådt på festivaler i bl.a. Danmark, Sverige, Tyskland, Frankrig, Italien, Ukraine og Egypten.


Hendes faste band tæller en perlerække af danske og svenske musikere fra øverste hylde:
Carl Mörner Ringström (guitar), John Venkiah (keyboards), Andreas Hatholt (bas), Jacob Hatholt (trommer)
samt Claudia selv (vokal/keytar).

Derudover er der i anledning af release tilføjet to blæsere til sammenhængen: 

Michael Millfield Mølhede (trp) og Lars Hartvig Lindeborgh (sax)


Arrangør

Vi er en ny form for spillested, som arbejder for en større diversitet i musikbranchen, både på og bag scenen. Vi bygger vores sted på et safer space princip og velkommer en respektfuld, venlig og inkluderende tone.

MUSIKGLÆDE

MANGFOLDIGHED

FÆLLESSKAB

Lokation

Byens Hus, Hellerupvej 22-26, 2900 Hellerup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .