eventet sluttede

Claus Høxbroe & Jonas Scheffler // Knippelsbro // JazzFestival

DKK 99,00

Sted

Dato

07 jul 2019 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Ord og toner smelter sammen på toppen af Knippelsbro når beatpoet Claus Høxbroe og trompetist Jonas Scheffler sætter hinanden stævne i anledningen af Copenhagen JazzFestival og leverer en improviseret jazzet spoken word koncert i de intime rammer i Kulturtårnet.

Lige siden CLAUS HØXBROE trådte ind på den lyriske scene, har han gjort tingene på sin egen måde. Han er en ener, som stiller sig selv til rådighed for skriften ved altid at være på farten, flytte, når en udgivelse kommer i handlen, blive hjemløs i et år og bo på hoteller for at hente inspiration. Og så er hans ord-koncerter unikke. Her opstår nye digte på stedet i samme takt, som han læser op fra sit forfatterskab.

I over 12 år har Claus Høxbroe levet af sine digte – en sjælden bedrift i Danmark. Gennem hårdt arbejde flyder skriften konstant, og det er et kendetegn for den travle digter, at han altid er aktuel med et nyt spoken word-album eller en ny digtsamling, og at han altid er at finde på scener i Danmark eller i udlandet.

Siden debuten i 2006 har Claus Høxbroe udgivet 14 digtsamlinger og ni spoken word-album. Han har leveret utallige bidrag til aviser, tidsskrifter, magasiner, bøger, antologier foruden teaterstykker og undervisningsforløb, og så har han stået på scenen over 2.500 gange fordelt på otte lande. Høxbroe er også indehaver af Publikums Prisen til Poesiens Dag, 2005 og Dan Turèll Prisen, 2011.

JONAS SCHEFFLER er trompetist, arrangør og komponist med rødder på den nordjyske østkyst. Han slår til dagligt sine folder i København, men spiller i bands i hele landet - lige fra Nordkraft Bigband i Aalborg, I Just Came From The Moon (med hvem han vandt UngJazz konkurrencen i 2016) og FLEØR.

Udover at være uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus kan Jonas bryste sig af, at have spillet med internationale kunstnere som: Robben Ford, Bob Mintzer og John Clayton og nationale kunstnere som: Cæcilie Nordby, Sinne Eeg, Bobo Moreno og Aarhus Jazz Orchestra - og listen bliver ved.

Med fokus på klangbilleder, simple melodier og med respekt for musikken, bevæger Jonas sig ud i improvisationen, hvilket blandt andet kan høres på pladen "Hoax" af det Aarhusianske band 'I Just Came From The Moon'.

Arrangør

Lokation

Kulturtårnet Kulturtårnet, Knippelsbro 2, 1400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .