Claus Høxbroe på Hotel Astoria - Kl. 16:00

09 sep 2018 kl. 16:00 - 17:30

Hotel Astoria, Banegårdspladsen 4, 1570 København

Claus Høxbroe udkommer med digtsamlingen 'Morgenen arbejder på en ny sol' hvor læseren tages med på roadtrip gennem Florida. På rundrejse på Cuba, samt afstikkere til Sverige, Riga og Budapest. Krydret godt op med en masse hotelbesøg i København.

I forbindelse med udgivelsen af bogen har Høxbroe blandt andet håndplukket to hotelværelser der begge er at finde på lyrisk form i digtsamlingen. Her vil han læse op, samt fortælle sande røverhistorier fra tilblivelsen af samlingen.

Et af hotellerne er Hotel Astoria, et vaskeægte art deco hotel der slog dørene op i 1935.
Mange har sikkert gået forbi Astoria lige ved Hovedbanen, men ikke alle er gået indenfor i Danmarks første hotel med svingdør. I 2014 overtogBrøchner Hotels driften af Hotel Astoria, og begyndte en nænsom restaurering af både bygningen og værelserne for at bringe nyt liv til hotellet, dog stadig med stor respekt på bygningens historie. I slutningen af juni 2015 blev hotellet indstillet til fredning af Det Særlige Bygningssyn. Høxbroe inviterer indenfor på værelse 304 til et søndags-arrangement på det gamle hotel og læser op fra sin nye digtsamling 'Morgenen arbejder på en ny sol'.

Claus Høxbroe på Hotel Astoria

- Værelse 304 -

Søndag d. 9. september 2018

Klokken 16:00

Der er eksklusivt få billetter til arrangementet!

Billetter : 155 kr. inklusiv een øl, vand eller vin, samt et eksemplar af 'Morgenen arbejder på en ny sol'.

Hotel Astoria

Banegårdspladsen 4

København V

Mødested : Lobbyen


Lige siden CLAUS HØXBROE trådte ind på den lyriske scene, har han gjort tingene på sin egen måde. Han er en ener, som stiller sig selv til rådighed for skriften ved altid at være på farten, flytte, når en udgivelse kommer i handlen, blive hjemløs i et år og bo på hoteller for at hente inspiration. Og så er hans ord-koncerter unikke. Her opstår nye digte på stedet i samme takt, som han læser op fra sit forfatterskab.

I over 12 år har Claus Høxbroe levet af sine digte - en sjælden bedrift i Danmark. Gennem hårdt arbejde flyder skriften konstant, og det er et kendetegn for den travle digter, at han altid er aktuel med et nyt spoken word-album eller en ny digtsamling, og at han altid er at finde på scener i Danmark eller i udlandet.

Siden debuten i 2006 har Claus Høxbroe udgivet 13 digtsamlinger og ni spoken word-album. Han har leveret utallige bidrag til aviser, tidsskrifter, magasiner, bøger, antologier foruden teaterstykker og undervisningsforløb, og så har han stået på scenen over 2.500 gange fordelt på otte lande.

Mere info: www.claushoxbroe.dk

Bog & Drikkelse Salg lukket