Claus Høxbroe på Hotel Avenue - Kl. 16:00

02 sep 2018 kl. 16:00 - 17:30

Avenue Hotel Copenhagen, Åboulevard 29, 1960 Frederiksberg

Claus Høxbroe udkommer med digtsamlingen 'Morgenen arbejder på en ny sol' hvor læseren tages med på roadtrip gennem Florida. På rundrejse på Cuba, samt afstikkere til Sverige, Riga og Budapest. Krydret godt op med en masse hotelbesøg i København.

I forbindelse med udgivelsen af bogen har Høxbroe blandt andet håndplukket to hotelværelser der begge er at finde i lyrisk form i digtsamlingen. Her vil han læse op, samt fortælle sande røverhistorier fra tilblivelsen af samlingen.

Et af hotellerne er Hotel Avenue, et gennemført design- og boutiquehotel.
Mange er sikkert kørt forbi Avenue på Åboulevarden, men ikke alle er gået indenfor i det stemningsfulde hotel på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro, der rummer både pejs, lounge, gårdhave og en særdeles velassorteret bar. Høxbroe inviterer indenfor på værelse 208 til et søndags-arrangement på hotellet og læser op fra sin nye digtsamling 'Morgenen arbejder på en ny sol'.

Claus Høxbroe på Hotel Avenue

- Værelse 208 -

Søndag d. 2. september 2018

Klokken 16:00

Der er eksklusivt få billetter til arrangementet!

Billetter : 155 kr. inklusiv een øl, vand eller vin, samt et eksemplar af 'Morgenen arbejder på en ny sol'.

Hotel Avenue

Åboulevard 29

1960 Frederiksberg C

Mødested : Lobbyen


Lige siden CLAUS HØXBROE trådte ind på den lyriske scene, har han gjort tingene på sin egen måde. Han er en ener, som stiller sig selv til rådighed for skriften ved altid at være på farten, flytte, når en udgivelse kommer i handlen, blive hjemløs i et år og bo på hoteller for at hente inspiration. Og så er hans ord-koncerter unikke. Her opstår nye digte på stedet i samme takt, som han læser op fra sit forfatterskab.

I over 12 år har Claus Høxbroe levet af sine digte - en sjælden bedrift i Danmark. Gennem hårdt arbejde flyder skriften konstant, og det er et kendetegn for den travle digter, at han altid er aktuel med et nyt spoken word-album eller en ny digtsamling, og at han altid er at finde på scener i Danmark eller i udlandet.

Siden debuten i 2006 har Claus Høxbroe udgivet 13 digtsamlinger og ni spoken word-album. Han har leveret utallige bidrag til aviser, tidsskrifter, magasiner, bøger, antologier foruden teaterstykker og undervisningsforløb, og så har han stået på scenen over 2.500 gange fordelt på otte lande.

Mere info: www.claushoxbroe.dk

Bog & Drikkelse Salg lukket