Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Claus Waidtløw & Jacob Christoffersen: "Standard Quartet" m. Daniel Franck & Jeppe Gram - Copenhagen Jazz Festival 2022

eventet sluttede

Claus Waidtløw & Jacob Christoffersen: "Standard Quartet" m. Daniel Franck & Jeppe Gram - Copenhagen Jazz Festival 2022

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

07 jul 2022 kl. 15:00 - 17:30

Beskrivelse

VIGTIG INFORMATION!

Kom venligst i rigtig GOD tid. Vi begynder til tiden!

Stjernekvartet opstået ud fra fire garvede musikeres trang til at dykke ned i jazzens standard repetoire.

De to prisvindende musikere: saxofonist Claus Waidtløw og pianist Jacob Christoffersen har samlet en ny supergruppe. Kvartetten dyrker standardtraditionen og giver deres bud på klassikere fra ”The All American Songbook”.

I starten af 00erne stod Waidtløw og Christoffersen ofte på sammen scene. De var begge en del af trompetisten Jens Winthers Kvintet, og Waidtløw var tenormand i Christoffersens egen kvartet, JazzXperience. I 2018 genoptog de deres samarbejde, da Christoffersen blev en del af Waidtløws nye kvartet.

Begge kapelmestre har de senere år udgivet en række anmelderroste albums primært med egne kompositioner, men en fælles trang til at dykke ned i jazzens standard repetoire resulterer nu i dannelsen af denne kvartet.
Gruppen fuldendes af to af dansk jazz ́ mest ombejlede og respekterede sidemen, bassisten Daniel Franck og trommeslageren Jeppe Gram.

Med de fire musikeres overlegne musikalske og instrumentale overskud er der garanteret en intens og nærværende jazzoplevelse af de helt store.

Mad:

Tapas tallerken: En tallerken med forskellige hapsere, grønt og brød.

Vegetartærte med lille salat. 

Køkkenet åbner 13.00 og lukker 14.15. Kommer I senere, kan vi desværre ikke nå at afvikle maden inden koncerten, og I vil ikke kunne få refunderet penge.

Ingen bordreservering.


Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .