Claus Waidtløw & Jacob Christoffersen: "Standard Quartet" m. Daniel Franck & Jeppe Gram - Copenhagen Jazz Festival

2000, 2000 Frederiksberg
04 jul 2021 kl. 19:00 - 21:00
Super arrangør
Billetter DKK 100,00 - DKK 150,00
Billetter DKK 100,00 - DKK 150,00

WAIDTLØW/CHRISTOFFERSEN: ”STANDARD QUARTET”

Ny stjernekvartet opstået ud fra fire garvede musikeres trang til at dykke ned i jazzens standard repetoire.

De to prisvindende musikere: saxofonist Claus Waidtløw og pianist Jacob Christoffersen har samlet en ny supergruppe. Kvartetten dyrker standardtraditionen og giver deres bud på klassikere fra ”The All American Songbook”.

I starten af 00erne stod Waidtløw og Christoffersen ofte på sammen scene. De var begge en del af trompetisten Jens Winthers Kvintet, og Waidtløw var tenormand i Christoffersens egen kvartet, JazzXperience.
I 2018 genoptog de deres samarbejde, da Christoffersen blev en del af Waidtløws nye kvartet.

Begge kapelmestre har de senere år udgivet en række anmelderroste albums primært med egne kompositioner, men en fælles trang til at dykke ned i jazzens standard repetoire resulterer nu i dannelsen af denne kvartet.
Gruppen fuldendes af to af dansk jazz ́ mest ombejlede og respekterede sidemen, bassisten Daniel Franck og trommeslageren Jeppe Gram.

Med de fire musikeres overlegne musikalske og instrumentale overskud er der garanteret en intens og nærværende jazzoplevelse af de helt store.

Om kapelmestrene

Jacob Christoffersen: Modtager af Ben Webster prisen i 2013. En af vores ypperste pianister. Vandt i 2017 med albummet We want you (Stunt Rec.) Jazz Specials pris; Album of the Year.
Fra 2010 har Jacob været en hyppig gæst på Jazzhus Montmartre, hvor han har ledet og/eller spillet med diverse konstellationer med internationale stjerner som Jeff ”Tain” Watts, Terry Linn Carrington, Peter Erskine, Rodney Green, Warren Wolf, Gregory Hutchinson, Lee Pearson, Kenny Washington og mange flere. Siden 2008 sangerinde Sinne Eegs faste pianist. Han har spillet over 300 koncerter med hende herhjemme og i udlandet og medvirker på 4 af hendes albums, hvoraf 2 af disse har modtaget en Danish Music Award.

Claus Waidtløw: En af Danmarks mest efterspurgte og anerkendte saxofonister. Har udgivet 9 albums i eget navn og modtog i 2015 en Danish Music Award for albummet, Playhouse. Har spillet med bl.a. Toots Thielemanns, John Scofield, Bill Stewart, Eliane Elias, Carla Bley, Steve Swallow, Christian McBride, Kurt Elling, Mulgrew Miller, Eddie Gomez, Billy Hart, Jeff Ballard, Bob Brookmeyer, Maria Schneider, David Kikoski, Marylin Mazur, Lars Jansson og Radioens Bigband.

Link til streamingskoncert, NuVenue juli 2020: KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

Vi serverer en Dagens Tallerken - Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke