Climb for Charity - Det bedste fra hele verden

13 feb 2020 kl. 19:00 - 21:00

Pinot Butik & Bar, Frue Kirkeplads 1, 8000 Århus C

Climb for Charity er et initiativ sat i verden af Børneulykkesfonden, der samler ind til projektet Legeheltene, der støtter de mere end 60.000 danske børn, der hvert år bliver indlagt. Alle billetindtægter fra denne smagning går ubeskåret til Climb for Charity.

Denne specifikke indsamling er på initiativ af vores superseje kunde, Helle Kjær, der til marts bestiger Tsergo Ri-bjerget i Langtangdalen i Nepal. Et bjerg på næsten 5.000 meter, som hun bestiger med en større gruppe fra Danmark, til fordel for Climb for Charity. Hendes indsamling kan du læse mere om her: 

https://hojdemetersponsor.climbforcharity.dk/deltager/himalaya-marts-2020/helle-kjaer?fbclid=IwAR25Ju53jlNJMIE_l3gcBBaFZJ-LpXVLyleiN9YbhOJsBoN904qVitctS7E

Til smagningen skal vi smage 8 vine med temaet det bedste fra hele verden. Prisen er 250,- pr. person og går ubeskåret til Climb for Charity. Derudover vil der være auktioner i løbet af smagningen, samt mulighed for at donere til Helles indsamling, ligeledes ubeskåret til formålet.

Til smagningen serveres lidt hapsere, men dette vil ikke udgøre det for et fuldt måltid, så kom ikke på helt tom mave.