spring til hovedindhold

Cloud Atlas Trio (JO/SE/DK) x Free Folk Mondays

Cloud Atlas Trio (JO/SE/DK) x Free Folk Mondays

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

18 mar 2024 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Magiske landskaber forener arabisk maqam, nordisk folkemusik, improv og klassisk impressionisme, når den internationale Cloud Atlas Trio giver koncert til Free Folk Monday på KLEIN

Cloud Atlas Trio er både en musikalsk og kulturel smeltedigel. Et mødested for tre fantastiske og originale musikere, som deler en kærlighed til meditative stemninger, atmosfæriske kompositioner og poetisk himmelflugt.

Den danske cellist Veronika Voetmann, den svenske guitarist Salomon Jakobsson og den jordanske vokalist Yahia Alnajem mødtes i Sverige og fandt hurtigt sammen om en fælles vision om at skabe musik, hvor samspillet mellem forskellige genrer, spilleteknikker og kulturer var i fokus. De tre musikere kommer fra vidt forskellige baggrunde og har hver især ekspertise indenfor musikgenrer lige fra klassisk arabisk og vestlig musik, nordisk folkemusik, improvisation og pop/rock, og resultatet af deres fælles vision er da også blevet en smuk og usædvanlig hybrid, hvor stemningsfulde lydlandskaber fremmanes af melankolske celloklange, søgende guitarfigurer, elektroniske loops og ikke mindst Alnajems inderlige vokal.

Genremæssigt bevæger trioen sig frygtløst gennem alt fra nordisk folkemusik og arabisk maqam til barokmusik, klassisk improvisation, ambient og improvisationsmusik. 

En særdeles spændende blanding, som man kunne opleve på Fanø Free Folk Festival i 2022. Siden da har trioen udsendt deres debutalbum, “Echoes From a Faded Past”, der udkom i 2023 til flotte anmeldelser hos hos svenske Lira Magasine og britiske Songlines. Og det er en stor glæde for os at kunne byde på Cloud Atlas Trios smukke og poetiske musik til Free Folk Monday i KLEINs intime rammer.

Døre kl. 19.30

Arrangører: Fanø Free Folk Festival og KLEIN

Spotify: 
https://open.spotify.com/artis...

Lokation

KLEIN, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på
Andre events fra arrangøren
Anbefalede events