Cochise (US) // RUST

Cochise (US) // RUST

Billetter fra DKK 175,00

Sted

Dato

30 nov 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

COCHISE (US)

24-årige Cochise har med sit mix af trap, dancehall og cloud-rap på kort tid cementeret sig som en af Floridas mest lovende rappere.


--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 175 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------


24-årige Cochise har med sit mix af trap, dancehall og cloud-rap på kort tid cementeret sig som en af Floridas mest lovende rappere.

Efter single-succeser som "Hatchback" og "Read Head" udgav Cochise sit længeventede debutalbum sidste år og fulgte straks op med albummet 'THE INSPECTION' i 2022, der bl.a. rummer hittet "POCKET ROCKET". "Tell Em" featuring $NOT fik for alvor Cochise på verdenskortet med mere end 260 millioner Spotify-streams.

Selvom Cochise voksende op i et hjem fyldt med reggae, gospel og old school rap, var det først, da han begyndte at spille guitarhero, at han for alvor fik øjnene op for musikken; "What reached out and grabbed me was when I started playing Guitar Hero 3", fortæller rapperen.

Når Cochise gæster RUST til november, er det hans første gang på dansk jord.


// Cochise Meet & Greet Experience

 • En ståpladsbillet
 • Meet & Greet og foto med Cochise
 • Signeret VIP hologram laminat
 • Adgang før standard billetholdere

Pakke pris inklusiv gebyr: 725,00 DKK

Regler og vilkår:
Alle pakkeelementer vil blive gjort ugyldige, hvis de sælges videre. Navneændringer vil kun blive udstedt af 237 Global. VIP-instruktioner vil blive sendt via e-mail senest tre dage (3) før koncerten. Hvis du ikke modtager denne e-mail tre dage (3) før, bedes du sende en e-mail til info@237global.com. Alle pakker og indhold er ikke-overførbare. Der gives ingen refusion eller ombytning. Alle salg er endelige. Alle VIP-pakker og indhold kan ændres. Bemærk venligst, at oplysningerne på købstidspunktet (e-mail og postadresse) er de samme oplysninger, som vil blive brugt til individuelle kontaktkrav, hvor det er relevant. 237 Global, kunstneren, turnéen, arrangøren, billetselskabet, spillestedet eller andre tilknyttede parter er ikke ansvarlige for forældede eller unøjagtige oplysninger leveret af forbrugeren på købstidspunktet. Hvis du har spørgsmål vedrørende dine VIP-pakkeelementer eller ikke har modtaget dine pakkeoplysninger inden for tre dage (3) efter koncertdatoen, bedes du sende en e-mail til info@237global.com.


Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .