Cold Night For Alligators + Support: ÊTRE | URBAN 13

DKK 100,00

Sted

Dato

03 jun 2022 kl. 19:00 - 23:59

Beskrivelse

Cold Night For Alligators + Support: ÊTRE | URBAN 13

Københavnske COLD NIGHT FOR ALLIGATORS kommer til URBAN 13 med deres nytænkende prog metal!

---------

x Forsalg 100 kr. (+gebyr)

x Dato: 03.06.2022
x Døre: 19.00
x Sted: Garagen, URBAN 13 (indendørs)

---------

Cold Night For Alligators


COLD NIGHT FOR ALLIGATORS har de sidste år udgivet tre fuldlængde-albums og turneret Europa tyndt.

Deres 3. album, The Hindsight Notes, som blev udgivet tidligere i år, er ny musik der viser et mere modent, genre-nedbrydende musikalsk og lyrisk univers, med fokus på stærke sange og progressive eksperimenter.

Vi glæder os til at byde dem velkommen på Garagen for første gang!

Support: ÊTRE


Med sin kontrastfulde og følelsesladede sfære udforsker ÊTRES lyd det progressive metal univers og inddrager samtidig andre metal-subgenrer såsom metalcore og post-rock.

---------

x Forsalg 100 kr. (+gebyr)

x Dato: 03.06.2022
x Døre: 19.00
x Sted: Garagen, URBAN 13 (indendørs)

Arrangør

Kom til events i vores venue, til træninger på vores gadeidrætsbaner, eller vær med i vores sociale iværksætterfællesskab. URBAN 13 er fællesskaber, et laboratorium for de små med de store idéer og en ny fortælling om Bispeengbuen som sted.

Lokation

Garagen Garagen, Bispeengen 20, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .