eventet sluttede

Colourful Trip To Psychedelic Experience 2020

DKK 999,00

Sted

Dato

28 maj 2020 kl. 06:00 - 01 jun 2020 kl. 05:00

Beskrivelse

Colourful Trip Afgang fra Aalborg og København. Distination:Psychedelic Experience 2020 Bustur Vi kører til Psychedelic Experience Tyskland. Der er også en plads til dig. Mangfoldighed, Kærlighed og Fællesskab Vi har gjort det før, vi gør det igen og vi elsker det ♥ Tag med på en tur hvor: Sammenhold, fællesskab, udvikling, glæde, dans og festivitas er i højsæde. Velkommen til. Praktiske informationer følger herunder: Vi kører to ture, Jylland og Sjælland. Foreløbelig tidsplan. (fra begge byer) Endelig tidsplan, præcise tidpunkter kommer når vi kender alle opsamlings punkter. Afrejse D. 14 maj. Kl.06.00: Vi mødes og pakker bussen. derefter afgang Kl. ca. 10.00 rammer vi Bordershop. Her vil være en time til at handle. Kl. ca. 14.00 Lander vi på festivallen. Derefter sætter vi fælles camp op. Til dem der vil være med. Afgang fra festivallen D. 18 maj. Kl. 15.00 Vi mødes og får pakket bussen også er det afsted Kl. ca. 17.30 Lander vi Bordershop, her er der igen tid til at handle og få noget god mad og et luxus toilet. Kl. 00.00 Lander vi henholdsvis i Aalborg og København Tidplanen er på nuværende tidspunkt cirka tider. Endelig plan vil tilgå inden afrejse og der skal tages forbehold at trafik og andre forbehold. ----------------------------------------------------------------------------------- Priser og Billetter: Pris: 999 kr pr. person. Link til billetsalg: Kommer inden længe :) ----------------------------------------------------------------------------------- Baggage og anden praktisk information: Vi siger det igen, vi har prøvet det før. Derfor har vi sørget for at bussen har trailer bagpå. Så du kan have de fleste af dine ting med. Telt, sovepose, drikkelse og det gode humør er der plads til. Har du derimod andre ønsker til baggagen. F.eks. ting til vores fælles camp eller andet. Krav for at deltage: Du skal være fyldt 18 år på afrejse datoen. (Medmindre der er en anden aftale) Kontakt os for yderligere information. Andre dokumenter: Sygesikring og det blåsygesikring er en god idé. Pas, DET ER ET KRAV. Ingen kan komme ombord uden pas. Bagage og indhold heri er på eget ansvar. Vi glæder os til at byde velkommen til en rejse som flytte de fleste bjerge og giver en ordenligt en på opleveren. Der skal danses, lyttes, produceres og grines. Kolourful Journeys

Arrangør

Lokation

Psychedelic Experience Open Air Festival Psychedelic Experience Open Air Festival, 19386, 19386 Lübz

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .