Comedy Night med Morten Wichmann, Mahamad Habane & Natasha Brock

19 jan 2018 kl. 19:00 - 22:00

Villa, Hostrupsgade 29, 8600 Silkeborg


Morten Wichmann har allerede skabt et navn for sig selv med sit enorme komiske talent. Hans stil er hurtig, kompromisløs og skarp med en befriende portion fjol oveni.

Til trods for sin unge alder er Morten Wichmann en af de vigtigste bidragsydere til den danske comedy-scene. Han debuterede som komiker i 2007 og blev allerede året efter nr. 2 ved DM i stand-up. Han har siden medvirket i utallige comedy-oplevelser. Blandt andet podcasten Fup i farvandet, der i 2017 blev nomineret til en ZULU Award, samt tv-programmer som Nørgaards Netfix, Comedy Fight Club, Stand-up.dk og Stand-up uden grænser.Derudover har Morten Wichmann arbejdet som jokewriter på adskillige tv-programmer. Blandt andet Dybvaaaad og Tæt på Sandheden med Jonatan Spang.Men det er når Morten Wichmann optræder live, at han er sjovest. Her har han været på 7 danmarksturneer, blandt andet som opvarmer for Simon Talbot. I 2015 præsenterede han sit første one man show Morten Wichmann gør sin ting, der spillede for udsolgte sale i København, Odense og Århus. Showet blev efterfølgende vist på TV2 Zulu.Har du endnu ikke oplevet Morten Wichmann live, har du nogle af dine største grineflip tilgode
-----
Habane har vundet konkurrencen “De Nyeste Nye” i 2016 og fik en semi finale plads ved DM I Stand Up 2017, samme år har han været ude og turnerer med showet “Madsen & Habane” og han var en af de nye ved Zulu Comedy Galla 2017.
-----
Natasha har i de seneste år, gjort sig positivt bemærket rundt omkring på de mange danske stand-up scener. Hendes materiale tager typisk udgangspunkt i hendes 28-årige singletilværelse, hvor hun med sin afvæbnende ærlighed får gjort emnet relevant og genkendeligt for publikum. Natasha kunne i øvrigt opleves i foråret i Comedy Fight Club Live på TV2 ZULU.Køb dine billetter her eller via. mobilepay 40801029 - Begrænset antal.

Billet

Salg lukket